آیا با چشم سیر می‌شویم؟ چرا؟

تا حالا براتون پیش اومده سایز یا شکل ظرف غذاتون تغییر کنه و بعد از خوردن غذا تو اون ظرف ندونین الان سیر شدین یا نه؟!

و یا سایز اجزای غذاتون، مثلا سایز قطعات مرغ، تغییر کنه و بعد از خوردنش تصوری نداشته باشین که الان از خوردن اون غذا سیر شدین یا نه؟

برای من پیش اومده بارها! و برام این سوال ایجاد شده که الان حس بینایی تو سیر شدنِ من چه نقشی داره دقیقا؟!

کاهش هدر رفت غذا

5 پسندیده

خیلی عجیب و جالبه ، به نظر من کسی که چنین اتفاقی براش می افته و چنین متنی و می نویسه (طرز نگارش متن) به احتمال زیاد ذهن پیچیده ای داره

حس بینایی فقط اطلاعات و می فرسته ، اون مغز هست که اطلاعات بینایی و میگیره و تفسیر می کنه ، بعضی از ذهن ها اینطوری هستند دیگه.
البته من می دونم که مغز پیام سیری و می فرسته و دلایلش هم می تونه مقدار غذای دریافتی نباشه ، چون حتی شده من غذای کافی خوردم ولی احساس کشنگی کردم بعدش یا وقتی توی اشپزخونه هستم با بوی غذا حس سیری می کنم.

1 پسندیده

حقیقت این نیست که با چشم سیر شویم و چشم فقط میبیند و به مغز میفرستد، وقتی غذاهای زیادی روی سفره میبینیم در حقیقت یک حس آرامش به مغز انتقال میکند که بلی غذای زیادی است میتوانی طناول کنی و به اندازه ای هم است که سیر خواهی شد در حقیت ذهن ما آرامش پیدا میکند که بلی غذا زیاد است من میخورم و سیر میشود، و برگردیم به اینکه اگر چشم نداشته باشیم که ببینیم فکر میکنم شاید غذا به صورت کافی وجود نداشته باشد که ما سیر شویم و ازین لحاظ آرامش خاطر نداریم پس این ذهن ما است که از طریق چشم سیر و گرسنه میماند نه معده ما، البته من چنین فکر میکنم .

2 پسندیده