تو کنفرانسها و کنفرانسهای بینالمللی که تا حالا شرکت کردین، چه هدایایی مرسوم بوده که به شرکتکنندهها بدن؟
باحالترین این هدایا که نگهش داشتین و هر بار شما رو یاد کنفرانس میندازه چی بوده؟ اگه عکسی از این هدیه بذارین هم عالی میشه.
کدوم هدیهها به معرفی بهتر موسسه یا دانشگاه ارائه دهنده ی کنفرانس منجر شده؟
سوال برای جمعآوری تجربیات و درج اون در ویکیکتاب راهنمای برگزاری کنفرانسهای بینالمللی هست. این راهنما بعد از تکمیل میتونه مرجع دانشگاههای ایران برای برگزاری کنفرانسهای بینالمللی بهتر بشه.
خودکارهایی که معمولا میدن توی این همایشا از بدترین جنس ممکن هستن و هیچوقت از داشتنشون خوشحال نشدم!
اون پیکسلی که توی تصویر میبینید مربوط به یک همایش بازی رایانه ای هست که آذر ماه گذشته توی تهران برگزار شد و در کنارش کیف همایش و خودکار و دفترچه یادداشت هم دادن ولی پیکسل حرکت جدید و جذابی بود که توجه رو جلب میکرد.
اون پایینی هم یک فلش 8 گیگ هست که توی همایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی بهمون دادن و از همه هدایای این جور مراسما بهتر بوده چون خیلی کاربرد داره.
بستگی به این داره که سطح کنفرانس چجوری باشه، چه تیپ شرکت هایی حضور دارن، به چه تیپ افرادی هدیه میدن.
برای مثال توی کنفرانس های پوست به بازدید کننده ها (اغلب پزشک) محصولات شرکتی و گیفت هایی مثل عطر داده میشه. من تا الان کنفرانسی شرکت نکردم ولی توی چند سال اخیر نمایشگاه های زیادی مثل نمایشگاه صنعت، amb، خودرو، نانو و… شرکت کردم به نظرم دو تا رویکرد غالب توی هدیه ای که شرکت ها میدن وجود داره یکی اینکه اون شرکت چقدر بزرگ و ثروتمند هست یکی هم اینکه چه کسی بازدید می کنه. برای مثال وقتی که مشتری احتمالی باشید یا مشتری فعلی شرکت باشید بهترین کالای هدیه رو به شما هدیه می کنن. متاسفانه شرکت های ایرانی خجالت آورترین هدایای تبلیغاتی رو میدن (آبرو ریز ترینشون شرکت های خودرو سازی) حتی در خودکاری هم که میدن میگردن کم کیفیت ترین جنس رو هدیه میدن به همین خاطر من توی نمایشگاه ها هدیه نمیگیرم و بهانه نداشتن وسیله یا پر بودن دست رو میارم و فقط یک دفترچه با خودم میبرم که اگه لازم شد اطلاعات شرکت مورد نظر رو بگیرم. من در شرکتی کار می کردم که وارد کننده ابزار های صنعتی بود (که به لطف تحریم ها الان تقریبا کار نمیکنه) هدایایی که خود شرکت سفارش میداد براش درست کنن دفترچه یاد داشت، خودکار و سررسید بود که جز دفترچه یاد داشتش بقیش کارآمد نبود. اما شرکت هایی که با ما کار میکردن هدایای خیلی خوبی میدادن که ما هم به مشتری هایی که اجناس اون شرکت رو می خریدن هدیه میدادیم.
برای مثال این ماگ و اون دوتا خودکار، که خودکارها یکیشون هایلایت داره و اون یکی یه چراغ قوه کوچیک که ه ردو کاربردی هستن.
در بین شرکت های تولید کننده ایرانی من یک شرکت دیدم که فیلتر تصویه آب تولید میکرد که برای هدیه زعفران میداد و چون خیلی وزن این زعفران کم بود (فکر کنم 0.2 گرم) خیلی گرون در نمیومد ولی به نظرم هدیه ی خوبی بود.
بنظر منم خودکارایی که تو همایشا میدن فقط زیبایی داره و معمولا نمیشه خیلی ازشون استفاده کرد. شاید فقط در حد یادداشت کردن چند کلمه خوب باشن.
این ساک و دفترچه (هایی که تو کنفرانسها میدن معمولا) بنظرم خیلی خوب و کاربردی هستن. البته یه نقشه از شیراز هم توی ساک بود که فکر خوبی بود و خیلی کمکمون کرد که تو ساعتای بیکاری انتخاب کنیم کجای شهرو بگردیم.