معلما روز معلم چه حسی دارن؟

معلمای اینجا روزتون مبارک :partying_face: :cherry_blossom:
%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85
لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید. تقلب هم نکنید :innocent: :sweat_smile:

• از اینکه شاگرداتون روز معلمو بهتون تبریک میگن چه حسی دارین؟
  • اگه یه شاگرد قدیمی که خیلی ساله ندیدین یا حتی یادتونم نمیادش هر سال روز معلمو بهتون تبریک بگه چه حسی پیدا میکنید؟
    حس میکنید بعد این همه سال ندیدن کار لوسی محسوب میشه و جوابشو نمیدید
    یا فکر میکنید ازتون انتظاری داره که روز معلمو بهتون تبریک میگه؟
  • خوشحال میشید و به پیامش جواب میدید؟
  • براتون مهم نیست و از سر حس وظیفه جوابشو میدید؟
  • انقد سرتون شلوغه که بنظرتون مهم نیست جوابشو بدید
9 پسندیده

خیلی ممنون عزیزم :rose:
منم به نوبه ی خودم روز معلم رو به همه ی معلمای پادپرس بخصوص همکار گلم @leilay که مرا با پادپرس و پادپرسی های عزیز که واقعا از حضور تو‌جمعشون خرسندم آشنا کرد؛ تبریک میگم.
:herb: من که خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم که بچه ها بهم محبت دارند، نامه هایی که برام مینویسند رو خیلی دوست دارم و نگهشون میدارم.
:herb: راجع به پیام تبریک شاگردهای سال گذشته پرسیدید، واقعا لذت بخش است دانش آموز با اینکه دیگه شما معلم سال جاریش نیستی بازم میاد بهت تبریک میگه. این یعنی خیلی بهت لطف داره و دوستت داره. کار کردن با بچه ها که همش لذته، اما اگه خستگی هم باشه با دیدن احترام و شنیدن کلمه ای محبت آمیز از جانب اونها همه ی خستگیت از تنت در میاد و میفهمی خداروشکر طوری کار کردی که بچه ها ازت راضی باشند.

4 پسندیده

من امسال یکی از بهترین هدیه های عمرم رو تو روز معلم گرفتم .

گرچه شاگردام به یه تبریک ساده اکتفا کردن چون اول ترم هست منتها استاد زبانم با این که خودش معلم من هست برام یه شاخه گل آورده بود که از تمام هدیه های دنیا برام شیرین تر بود .

روز معلم به همه ی معلم های پادپرس هم تبریک میگم با 2 روز تاخیر البته :relaxed::relaxed:

4 پسندیده

:heart: :heart: :heart:
هیچ حسی بنظرم. فقط یه لحظه بچه ها تبریک میگن و بعد شروع درس و ادامه روزهای قبل