اعداد ۱۱۱۵۹
و ۱۱۱۳۶؟
پس دوتایی ی بازی جدید جذاب میسازید؟
اعداد ۱۱۱۵۹
و ۱۱۱۳۶؟
پس دوتایی ی بازی جدید جذاب میسازید؟
راز اعداد رو نمیدونم باید @lolmol بپرسید…
من نیاز به انگیزه واقعی دارم برای انجام هرکاری و تغییرات شخصیتی اخیرم کار های داوطلبانه رو برام سخت تر کرده اینجا هم جذابیت خاصی داشت پیدا کردن نفر اصلی که به سهیل و یوسف شک داشتم و به سهیل رسیدم
برانداز و شناختم از تو در پادپُرس: به نظرم پسر خیلی خیلی باهوشی هستی.(البته اگه اسم وعکس پروفایلت حقیقی باشه!!! بعد از این بازی دیگه به هیچی و هیچکی اعتماد ندارم ) خیلی باهوشتر از خیلی جوونای دیگه و خیلی باهوشتر از نوجونیای من! اینو میشه از تعاملاتت در پپ با افراد بزرگتر از خودت فهمید. خیلی صبور و پیگیری(این مشخصه ی عالی هستیش) از تست کردن و ارتباط برقرار کردن با آدمای غریبه[1] نمیترسی(مهمترین ویژگیت که باعث برنده شدنت در این بازی شد).
لیلا به موضوع مهمی اشاره کردی. اولین دلیلی که باعث شد این مدل بازی رو راه بندازم(البته زیاد طراحی پیچیده ای نداشت) این بود که بیام توسط بازی ترس و قُبحِ پیام دادن به افراد غریبه، در پادپُرس رو بشکونم. توجه کن که منظورم پیام شخصیه و نه تگ کردن افراد در داخل موضوع. و به نظرم تنها کسایی که بازی رو بردن اونایین که این کارو کردن(فکر کنم فقط خود پارسا این کارو کرد و نتیجه اش رو دید)
البته یه موضوع که از همون اول مهم بود اینه که این بازی واقعاً چند نفرو از لحاظ انگیزشی تحریک کرده؟
ایده اولیه بازی رو از صحبتم با @h_fatemi گرفتم. یه سری بهم گفت صحبت با افراد غریبه خیلی جذابه براش. به نظرم اومد در پادپُرس این آپشن رو داریم که اعضا بتونن با دردست گرفتن ابتکار عمل خودشون، با آدمای جدیدتری وارد تعامل بشن. با توجه به خصوصیات اکثریت جامعه پادپُرس که افراد عمیقی هستن به نظرم میومد خروجی این کار، اتفاق خوبی خواهد بود.
الحق که یه ریاضی دانی اگه عدد پارسا رو از عدد من کم کنی به و اون رو تبدیل به رادیان کنی میتونی درجه انحنای لبهای پارسا رو حین خوشحالی از بردن پیدا کنی
منو جایزه!!! جایزه رو فقط باید از @yousef بگیری! البته اگه تونستی آیدی ناشناسش رو پیدا کنی
دیگه نبینم داری با غریبه ها صحبت میکنی ها! ↩︎
ایول ایوله ایول!!! اصلاً حواسم نبود!!! واقعیتش داستان درازی داره این تولد!!! با کلی پستی و بلندی!! یادش بخیر اون لحظه ای که به خاطر پادپُرس قید یه زندگی عاشقانه رو با عشق چندین و چند سالم، تو یک کشور غربی زدم!!!
داستان عجیب و پر رمز و رازیه، که هرکی بخواد میتونم براش بگم فقط به شرطی که بهم پیام بده "داستانت چیه؟