با چه روش هایی میشه اسراف غذا در غذاخوری های عمومی رو کاهش داد؟

خلاصه ای از نکات مطرح شده تا اینجا:

پرسش اصلی: با چه روش هایی میشه اسراف غذا در غذاخوری های عمومی رو کاهش داد؟

پاسخ های مستقیم به این سوال:

  1. استفاده از سیستم غذافروشی وزنی (هر کسی معادل وزن غذایی که میخوره هزینه کنه)، مشابه سیستم دانشگاه هایدلبرگ
  • غذاهای دست خورده ی باقیمونده رو برای حیوان های خانگی استفاده کنیم
  • غذاهای دست نخورده برای افراد بی خانمان استفاده شه، مشابه حرکت جمعیت طلوع بی نشان ها
  • استفاده از ظرف های سرریز در غذاخوری ها برا اینکه افراد قبل از شروع به خوردن حجم غذاشون رو تنظیم کنن.
  • همراه بردن مابقی غذا توسط خود مشتری، مشابه رفتاری که در کانادا باب هست
  • انجام کارهای آماری توسط صاحب غذاخوری و تعیین مقدار مناسب غذا از روی میانگین رفتار مشتری ها در یک بازه ی زمانی

پیشنهادهای جانبی مطرح شده:

  1. تخمین زده بشه به روزانه چه مقدار مواد غذایی در چنین سیستم هایی دور ریخته میشه.
  2. با چه روش های میشه هر کسی همون قدر که میتونه بخوره غذا بگیره؟
  • بیش از یه سوم غذاهایی که در جهان تولید میشه سر از زباله دونی در میاره.
  • یک نهم مردم دنیا از سوتغذیه رنج میبرن.
  • غذا دادن به حیوان ها توسط انسان ها بدون بعضی مراقبت های بهداشتی باعث آسیب رسیدن به اون ها میشه.
    *غذا دادن خارج از قاعده به سگ و گربه ها باعث زیاد شدن خارج از کنترل اون ها میشه.
  • روزانه 150 کیلوگرم غذا در سلف دانشگاه شریف دور ریخته میشه. (حدود 7 درصد غذا) که میشه 300 نفر رو باهاش تغذیه کرد.
  • در بعضی تالارها غذای باقیمونده ی دست نخورده جمع میشه.
  • خیلی وقت ها برا این غذای بیشتر به مشتری داده میشه که هزینه ی بیشتری ازش گرفته بشه.
  • افزایش سود جانبی یه رستوران طوری که از طریق دیگه ای به غیر از افزایش غذای مشتری، درامدش را بالا ببرد

شما چه تجربه ها و یا راهکارهای دیگه ای به ذهنتون میرسه؟

1 پسندیده