استفاده از تکنولوژی در فوتبال، کی به ایران میرسه؟

الان که بحث سحر و جادو در فوتبالمون داغه و اکثر فوتبالیا دارن راجع به این موضوع صحبت میکنن، به نظرم رسید شاید بد نباشه یه عده هم فکرشون رو مشغول این کنن که فوتبال ایران چه کمبودهایی از نظر تکنولوژی داره؟
مثلاً خبری خوندم راجع به اینکه توپهای جام جهانی 2018 روسیه مجهز به یک میکروچیپ هستن. ولی بعید می دونم این توپها اصلاً به ایران برسن.

البته موارد دیگه ای هم هستن که نیازشون بیشتر حس میشه: مثلاً تکنولوژی تشخیص عبور توپ از خط دروازه ها:

فکرکنم فوتبال در ایران خیلی جا واسه کارآفرینی و به وجود اومدن کسب و کارای مبتنی بر تکنولوژی داشته باشه، فقط مشکل اینجاس که حواسمون خیلی پرت جادوگریه. دیگه چه تکنولوژی هایی میشناسین که بشه ازشون به نفع جذاب تر شدن فوتبال استفاده کرد؟

2 پسندیده

در پاسخ به سوال بالا، یه پیشنهاد استفاده از تکنولوژی در فوتبال دنیا داشتم؛ آخه فوتبال ایران هنوز لازمه مشکلات پایه‌ای‌تری مثل جادو-جمبل و یا خصوصی‌سازی باشگاه پرسپولیس و استقلال رو برطرف کنه:

اخیرا (دو-سه سال) هست که در والیبال از تکنولوژی برای اصلاح صحنه‌های داوری کمک می‌گیرن: ویدیو چک.

قانونش ساده‌س: هر مربی یا کاپیتان در هر ست بازی حق داره دو مورد درخواست ویدیوچک کنه. و این درخواست تا ۵ ثانیه بعد از اعلام رای توسط داور هست. اگه رای داور درست بود، درخواست تیم سوخته وگرنه باز هم میتونه درخواست بده. در همه‌ی قسمت‌های مهم زمین (روی خط‌ها و تور و …) ویدیو نصب میکنن و به این صورت می‌شه رای داور رو به کمک تکنولوژی مورد داوری قرار داد. جالبش اینجاس که سالن ۱۲هزار نفری آزادی تهران هم از این تکنولوژی و ۲۶ دوربین در سطح زمین والیبالش برخورداره (تنها چیزی که لازم داره دوربین مناسب و نصب دقیق هست).

با توجه به هیجان بالای بازی‌ها، اعتراض به داوری قسمت جداناپذیری از ورزش هست! به نظرم خوبه این سیستم ویدیوچک به فوتبال هم اضافه شه. مخصوصا که تصویربرداری از فوتبال‌ها، حداقل خارج از ایران، به شکلی هست که همیشه با تصویر آهسته میشه فهمید چه اتفاقی افتاده و نیاز به چیز عجیبی نیست.

1 پسندیده