ایده پردازی ایجاد نقشه برای پیاده راه ها

یکی از راه ها برای کاهش آلودگی هوا، تشویق بیشتر آدم ها به پیاده روی تا جای ممکنه. یه ایده ی تشویقی، اجرای طرح کلی زیر هست:

برای ساختن این نقشه چه راه هایی وجود داره؟
جوری که این نقشه بتونه امن ترین، قشنگ ترین و پر"جایزه" ترین مسیرها رو در اختیار کاربر قرار بده…

نقشه هایی برای افزایش پیاده روی به نفع آلودگی هوا

دنباله ی موضوع به جنگ غولها برو: چه راهکارهایی برای حل مشکلات پیاده‌روی میشناسید؟

2 پسندیده

یه تیمی هستن که روی این موضوع کار می کنند
و یه سری بازی محیطی طراحی کردن
روش کارشون دوست داشتنی هست
البته هدف اونا صرفا پیاده روی نیست
ولی میشه از ایده شون و خودشون کمک بگیرید

آی دی تلگرامشون @realitygame . گروه اکتیوی هستن مخصوصا اقای سهراب مستقیم

یک فکرِ بکر
یک گروه استارت‌آپی برای اولین بار بازی محیطی‌ای طراحی کرده‌اند که هم فعالیت بدنی دارد و هم ذهن کاربران را به چالش می‌‌کشد

بازی محیطی «راز آب و آتش؛ دفینه‌ی عباس‌میرزا» دریچه‌ای است به یک دنیای دیگر. وقتی وارد بازی می‌شوید شبیه گالیور یا آلیس هستید که به دنیای جدیدی پا گذاشته‌اید. محیط همان جایی است که بارها به آن‌جا رفته‌اید و وقت گذرانده‌اید ولی این بار چشم‌تان باز شده و چیزهایی را می‌بینید که تا پیش از این به چشم‌تان نمی‌آمده.
این بازی گروهی، پر از رمز و راز است و آن‌قدر مخاطب را درگیر خودش می‌کند که پرتش می‌کند به ۲۰۰ سال قبل؛ زمانی که عباس‌میرزا مالک منطقه‌ی عباس آباد بوده‌است.
بازی «راز آب و آتش؛ دفینه‌ی عباس‌میرزا» حاصل یک سال کار گروهی یک تیم شش نفره از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های تهران و صنعتی شریف است و باعث شده خیلی‌ها قید خواب ناز صبح جمعه را بزنند و چند ساعت بوستان آب و آتش را بالا و پایین بروند تا محل دفن گنج عباس‌میرزا را کشف کنند اما این تازه فاز ابتدایی ماجراست و طراحان این بازی می‌خواهند معماهای محیطی‌شان را در سراسر کشور پخش کنند و شبکه‌ی اجتماعی بازی محیطی را تشکیل دهند. به همین مناسبت سراغ ویژگی و اهمیت بازی «راز آب و آتش؛ دفینه‌ی عباس‌میرزا» رفتیم و با طراحان خلاق گروه درباره‌ی ایده‌ها و ایده‌آل‌هایشان صحبت کردیم.

محمدرضا جعفری - همشهری جوان

@RealityGame

2 پسندیده

یه راه ساده که به ذهن دوستم رسید این بود که از مسیرهایی که میشناسین شروع کنین، مثلا من میدونم انقلاب تا ولیعصر یه مسیر پر از جایزه های درونی هست و ادم های زیادی این مسیر رو برا پیاده روی انتخاب میکنن. خب با همین مسیر شروع کنم و فیدبک بگیرم برا محصول «پیاده برو، پاداش بگیر».

راه دیگه : استفاده از جمع برا امتیاز دهی به مسیرها.

  • یه فرم گوگل داک ساده مثلا تهیه کنم و از ادم ها بخوام فقط و فقط یه مسیر رو که از پیاده روی درش لذت بردن رو مبدا و مقصد و مسیرش رو مشخص کنن.
  • در ضمن جایزه های مسیر رو هم در یه گزینه مشخص کنن.
  • این فرم رو به یه جامعه ی اولیه مثلا ۵۰۰ نفره بفرستم.
  • در قدم بعدی مسیرهای افراد رو لیست کنم و بعد از ادما بخوام بهشون امتیاز بدن. البته به هر کسی فقط ۵ مسیر رو میفرستم که حوصله سر بر نباشه! این هم با گوگل فرم.

این شکلی یه دیتابیس اولیه ساخته میشه.

راه سوم: از این اپلیکیشن ها که برا پیاده روی هستن و مسیر رو ثبت میکنن کمک بگیرم. یعنی برم سراغ صاحب نرم افزار و ازشون بخوام یه گزینه اضافه کنن، به اشتراک گذاری مسیر. و بعد افراد رو دعوت کنم مسیرهای پیاده رویشون رو به اشتراک بذارن و جایزه بگیرن!

اطلاعات خوبی در این تدتاک پیدا میکنین:

“if you’re going to get them to walk, then you have to offer a walk that’s as good as a drive or better. What does that mean? It means you need to offer four things simultaneously: there needs to be a proper reason to walk, the walk has to be safe and feel safe, the walk has to be comfortable and the walk has to be interesting.”

برای ساختش که اپلیکیشن میخواین، ولی برای مشخص کردنش میشه میشه رد پاهای رنگی داشته باشه.

درست کردن یک اپ برای اینکار که اطلاعات مکانی کاربرا رو بگیره و مسیرهای پررفت و امد تر کعچه یعنی امن تره در بیاره