با وجود ماشین حساب، آیا باز هم لازم است ضرب و تقسیم های چند رقمی و اعشاری را آموخت؟

با وجود ماشین حساب های پیشرفته ، چه لزومی داره بچه ها مغزهاشونو درگیر تقسیم و ضرب اعداد چند رقمی و اعشاری کنند. به ویژه که هیچکدوم از اونا(بچه ها) در بزرگسالی و در کسب و کار ازین تقسیم و ضرب استفاده نمی کنند. آیا بهتر نیست برنامه آموزشی یه باز نگری بشه و بعضی از مباحث حذف شه و بجاش مطالب جدید تر جایگزین بشه؟
و بالاخره آیا یه دانش آموز فارغ اتحصیل از دبیرستان ، یعنی یه دیپلمه کار با ماشین حساب های پیشرفته و نیمه پیشرفته رو بلده؟

3 پسندیده

راستش خوبی یادگیری روش های محاسبات برای پرورش ذهن خوبه ولی مشکلش اینه که وقتی رو که ما صرف یاد گرفتن و یاد دادن این روش ها میکنیم باعث میشه وقت یادگیری کار با ابزار جدید رو پیدا نکنیم. پس بهتره به بچه ها روند حل بعضی مسایل رو یاد بدیم و بعد الگوریتم نوشتن برنامه هایی که اون مسایل رو برای ما حل کنن
بچه های امروزی با ابزاری مثل کامپیوترها راضي تر میشن پس اگه استفاده از ابزار جدید رو بیشتر کنیم و بعد ازشون بخوایم برن سراغ پیدا کردن پاسخ این پرسش ها که مثلا " راستی بچه ها ماشین حساب چه جوری اینو حساب میکنه؟" آموزشی اثربخش تر خواهیم داشت

به نظر من بلی باید هر عملیه و هر علمی را بیاموزیم چون وقتی ماشین استفاده میکنیم در حقیقت ماشین است که کار انجام میدهد ما فقط استفاده ماشین را یاد گرفته ایم نه علم را وقتی تمام کار ما به دست ماشین افتاد معلوم است وقتی که ماشین نباشد ما هیچ کاری انجام داده نمیتوانیم و اسیر ماشین ها میشویم.
و البته ناگفته نباید گذاشت که باید در عصر تکنولوژی استفاده از هر نوع ماشینی را هم یاد بگیریم.

1 پسندیده

من معتقدم تنها باید به آموزش اصول پایه ریاضیات پرداخت . ماهیت ماشین حساب و نهایتا هوش مصنوعی فراگیر در محاسبات همین است که دیگر انسان ذهنش را درگیر روند حل مسئله نکند بلکه روی نتیجه آن تمرکز کند تا بتواند نتیجه حاصله را به کارگیرد یا بسط و توسعه دهد .

هرچند که ابزارها ، برنامه‌های جانبی و کمکی به چنان حد و گسترشی یافتگی خواهند رسید که حتی فراگرفتن همین اصول پایه نیز لازم نخواهد بود و وقت محصلین را صرف تکرار بدیهیات نمیکنند و مستقیما آنان را برای تجزیه و تحلیل پاسخ‌ها و کنکاش در نتایج تربیت کرده و تعلیم میدهند .

3 پسندیده