چاره ی ترافیک انسان ها در ترافیک متروها چیه؟

همیشه فکر میکردم دلیل اینکه متروها در زمان های اوج شلوغن اینه که به ذهن سازمان مترو نرسیده که متروها رو تا حد امکان زیاد کنه.

دیروز اتفاقی افتاد که فهمیدم چنین چیزی راه حل مناسبی نیست؛ ساعت های ۵ بعد از ظهر که از سر کار برمیگشتم سوار مترویی بودم فوق العاده شلوغ، طوری که دست هر کسی تو چشم بغلیش بود :tired_face:

برنامه در هر ایستگاه که مترو وامیستاد: «همه پیاده شن تا مسافرای اون ایستگاه بتونن پیاده شن و بعد دوباره اول همون افرادی که پیاده شدن سوار شن و بعد جا به باقی مسافرای ایستگاه برسه!»

در ایستگاه حر راننده ی مترو پیج کرد که مترو تاخیر داره و مسافرا تندتر پیاده و سوار شن. ایستگاه نواب راننده محکم تر پیج کرد.

و در نهایت اینکه در ایستگاه شادمان اعلام کرد که در دو ایستگاه بعدی وانمیسته.

وقتی پیاده شدم، روی تابلوی نمایش دهنده ی متروها، ۴-۵ مترو پشت این مترو متوقف بودن و منتظر. صرفا از سر کنجکاوی واستادم تا ببینم متروهای بعدی چقدر شلوغ هستن و سه متروی بعدی شلوغ شلوغ بودن!‌ :fearful:

واقعا چاره چیه و این همه جمعیت کجا میرن؟‌

متروها رو که نمیشه بیشتر کرد ، چون همین الانش هم متروها پشت سر هم بودن.
سیستم متروی جدید هم که کلی طول میکشه تا ساخته بشه.

چه جوری میشه مدیریت کرد؟

1 پسندیده

چاره این نیست که متروها زیاد کنند. چون این چرخه میشه و مشکل همچنان پا برجا. ادمها زیاد شدن، متروها رو سریع تر کردن، زیادتر کردن، باز هم ادمها زیاد شدن و …
اگه از بالاتر نگاه کنیم شاید باید این سوال رو بپرسیم که چرا جمعیت تهران رو به انفجاره ؟ شهرستانهای ایران نسبت به تهران همینقدر سرعت رشد جمعیتشون بالاست؟ چقدره؟ کمتره؟ چرا؟
چرا مردم میان تهران ماندگار میشن؟
زمانی که ما اومدیم تهران سال 82 متروها به شدت خلوت بودن. ما موندیم شلوغ شدن :slight_smile: هم ورودی های دانشگاهیم همه شون تهران موندن، خانواده تشکیل دادن زیادتر هم شدن ، از هرکدوم هم پرسیدم میگه به یه دلیل، این که اینجا کار هست اما شهرستان نیست.

2 پسندیده

امروز در مورد سیستم حمل و نقل المان صحبت شد. چیزی که شنیدم این بود که اونا هم همین مشکل رو داشتن اما به جای اضافه کردن به سیستم حمل و نقل اومدن به این پرسش پاسخ دادن که چرا ادمها نیاز دارند جا به جا بشند؟ چطور میشه این نیاز رو کم کرد؟ اگه یه ادم 80 کیلویی بخواد چهل کیلومتر در شهر جابه جا بشه، سیستم چند کیلو بهش اضافه می کنه و این وزن اضافه چقدر در سال خرج میذاره روی دوش سیستم حمل و نقل؟

1 پسندیده

اونا چه جوری این مشکل رو حل کردن؟ ایا تونستن حل کنن اصلا؟

باید تعداد خط‌های مترو بیشتر بشه. در حال حاضر فقط دو خط از غرب به شرق تهران و دو خط از شمال به جنوب تهران وجود داره. با بیشتر شدن خطوط موازی (غرب به شرق - شمال به جنوب) بار مسافر متروها کمتر میشه.
از طرفی تمرکز زدایی هم کمک زیادی می‌کنه. مثلا با احداث خط پارک لاله بار خط انقلاب و با احداث خط میدان ولیعصر بار خط تئاتر شهر هم کمتر میشه.

بزرگترین شهر آلمان (برلین) سه و نیم میلیون جمعیت داره. تهران سه برابر این جمعیت داره به اضافه این که مردم از شهرهای اطراف برای کار به تهران میان. مقایسه شهرهای آلمان با ایران اصلا درست نیست. اونا اصلا مشکل‌های ما رو ندارن که بخوان حلش کنن.

بزرگترین شهرهای آلمان به ترتیب جمعیت:
۱. برلین ۳.۵ میلیون
۲. هامبورگ ۱.۷میلیون
۳. مونیخ ۱.۳میلیون

3 پسندیده