فکر می کنم چند موضوع رو باید یاد آور بشم.
این که ما در زمینه ای مطالعه و آگاهی نداریم و صرف شنیده ها و تاثیر از باورهای اجتماعی بخواهیم درباره اش صحبت کنیم اصلا کار درستی نیست. در خیلی از این موارد سکوت به نظرم راه حل خیلی بهتری هست.
حتی خدا در قرآن بیان کرده که هیچ زور و اجباری در پذیرش دین وجود نداره و از حضرت محمد خواسته که با نرمی و عطوفت با مردمی که هم دین اون نیستند رفتار کنه. دین از مسائل اجتماعی و سیاسی کاملا جدا است. ما باید یاد بگیریم دین مسئله ای شخصی است و عقاید و باورهای دینی ما نباید باعث سوگیری و صحبت های تند نسبت به دیگران بشه.
پادپرس فضایی برای تعامل و به اشتراک گذاشتن عقایده و با فضای متعصب و سنتی بسیار متفاوت هست. برای صحبت درباره چیزی که باور ماست، حتی با وجود این که آگاهی کافی در اون زمینه نداریم و می خواهیم اظهار نظر کنیم، می تونیم به جای محکوم کردن و کوبیدن دیگران آزادانه نظراتمون رو بیان کنیم. من برای صحبت در پادپرس همیشه سعی کردم که با مطالعه و آگاهی صحبت کنم و هیچ وقت جانب دارانه صحبت نکنم. اگر این بحث رو این جا باز کردم فضای پادپرس رو چند سطح بالاتر از جامعه می بینم و میدونستم آدم ها در این جا جنبه پذیرش این صحبت ها رو دارند. فکر میکنم دنبال کردن خانم فرانک عمیدی در شبکه های اجتماعی بسیار به افزایش آگاهیمون در زمینه خانواده رنگین کمانی کمک می کنه. (هر چند خود من هم با همه باورها و صحبت های ایشون موافق نیستم) بیاید به خودمون بیاموزیم ادب رو در نقد به دیگران رعایت کنیم.
با شما کاملا و صد در صد موافقم جامعه ما در این مرحله به هیچ عنوان توانایی پذیرش این آموزش ها رو نداره. ما هنوز در مرحله اول آموزش جنسی که یک زندگی زناشویی سالم است مانده ایم.
تاحالا دیدین دوتا کفتار نر باهم حال کنن؟ گربه چی؟ که چی؟ هدف از اینکار آیا غیر از تولید مثل و رفع نیاز های جنسیه؟
هر چیزی که وجود داره رو باید دید؟ بله در حیوانات هم گرایش هم جنس گرایی وجود داره و در حیوانات هم ترنس دیده میشه. این رو من نمی گم و در کلاس های طبیعت گردی و کتاب های مرجع دنیا خوندم. با یک سرچ ساده اینترنتی هم می تونید به راحتی موضوعات معتبری در این زمینه پیدا کنید.
بچتون رو میفرستید به مدرسه پسرانه ای که در سال چهارمش قراره در مورد همجنسگرایی بهش آموزش هایی داده بشه؟
چرا یک بچه ای که هنوز جنسیت خودش براش ناشناخته است در این سن باید همچین آموزشی ببینه؟ چرا سن آموزش رو انقدر پایین در نظر گرفتید؟
درباره مضرات آمیزش مقعدی بحثی نیست و این نوع رابطه قطعا مضرات و آسیب های فراوانی به دنبال خودش داره اما خواهش می کنم سعی کنید به دور از تعصب ذهنی و با مطالعه در این زمینه انقدر با صراحت درباره یک موضوع نظر بدید.
پادپرس فضایی باز و روشن برای بیان عقاید هست و دلیلی وجود نداره که چون کسی مخالف عقیده ما صحبت می کنه مورد پذیرش جمع قرار نگیره. همون طور که ممکنه خیلی از ما به دین معتقد باشیم، مذهبی باشیم، نماز بخونیم و روزه بگیریم، ممکنه خیلی از ما گرایش دینی خاصی نداشته باشیم و دینی که در شناسنامه مون ثبت شده صرفا برای احراز هویتمون باشه. کما این که در همین جامعه خودمان اکثریتی که به ظاهر ادعای دین داری و مذهبی بودن دارند کاملا در تضاد با باورهایی که مدعی آن هستند رفتار می کنند. دین و باورهای اعتقادی مسئله ای شخصی است و به هیچ عنوان نباید وارد بحث ها و گفت و گوهای سیاسی و اجتماعی بشه.
اگر شما مدعی زندگی در جامعه ای مذهبی با انسان هایی دین دار هستید، چرا مسئولین به این راحتی باید با حتی یک سری صحبت ساده دچار انحراف بشند؟ فکر نمی کنید در یک مبحث چند خطی دو حرف متضاد زده اید؟ انسان های بزرگسالی که این چنین بی اختیار و دچار انحرافات ذهنی و جنسی باشند اصلا شایستگی کارکردن در محیط آموزشی را ندارند.
این که چون دیگران عقاید و اعتقادات ما رو نمی پذیرند، فکر کنیم که دچار انحراف اند و نباید اصلا بحث کرد خیلی حداقل برای من عجیبه. در فضای تعاملی باید یاد بگیریم که انسان ها با ما متفاوتند و قرار نیست همه سبک زندگی ما را دنبال کنند.