همانطوری که لاله گفت میتونی نگاه کنی و روند چالش رو مثلا در آخرین چالشی که برگزار شده ببینی.
به طور مختصر:
-
عموما یک مسئله مهم رو هدف قرار میدیم و به طور مشخص مطرح میکنیم تا آدمها بتونن ایده، تجربه و نظرشون رو به اشتراک بزارن. بنابراین از این نظر با ایده ویکند مشترک هست. البته مسائل کمی باید جدیتر انتخاب بشن، به دلیل روندی که در ادامه میگم.
-
در طی یک هفته پادپرسیها دعوت میشن که روی مسئله تمرکز کنن. هر چی در توانِ ذهنی دارن در بحثها مطرح میشه تا مجموعهای از ایدهها برای مسئله به دست بیاد. از این نظر هم با ویکند مشابه هست و هم متفاوت. یعنی زمان مشخصی تعیین میشه ولی این زمان آخر هفتهها نیست و یک هفته کامل هست. بنابراین بهتره که مسئله چالش جدیتر باشه که بتونه ارزش یک هفته رو داشته باشه. ولی مسئله ویکند میتونه کمتر جدی باشه.
-
به نظرم نکته مهم چالش که شاید در نوشتار کمتر دیده بشه و در زمان برگزاری بهتر به چشم میاد، ایجاد ارتباط منسجم و تحرک خوب و هدفمند برای یک مدت مشخص، در محیط هست. این هم میتونه به شکلی محدودتر در ویکند بیاد.
بخوام کمی جمعبندی کنم، اگر درست فهمیده باشم، ویکند ایده خوبیه ولی باید صبور بود و انتظار معقول ازش داشت. جمعی محدود و پایه رو میشه جمع کرد که این برنامه رو داشته باشیم و کارهای ارزشمندی انجام بدیم، در کنارش البته چیزی مهمتر رشد میکنه: خودِ ما و ارتباط پادپرسی که داریم.
نکاتی که به تجربه باهاش روبرو خواهی و خواهیم شد، زیاد هستن بخصوص برای تداوم. مهمترین نکته مدیریت اینکار برای تداوم هست که نیاز به انرژی و همکاری حداقل چند نفر داره که اصطلاحا چراغ روشن بمونه.
من خودم حاضرم وارد این گود بشم ببینم، امیدوارم بقیه هم وارد بشن.