چطور میشه از پتانسیل های دنیای دیجیتال به نفع محصولات محلی استفاده کرد؟

خبری میخوندم از این جنس:

اگه یه گوگل کوچیک کنید میبینیم واقعا سیستان و بلوچستان جز ۵-۶ استان بیکار کشور هست، و خب یکی از پتانسیل های استان هم که از دید تحلیل گر کانال تلگرام بالا جا نمونده درخت های خرما هست و دوباره اگه گوگل کنید میبینید این استان خرمای صادراتی هم داره، ولی به این شکل که از استان با قیمت ارزان تر به سایر استان ها فرستاده میشه و در کارخانه های استان های دیگه بسته بندی و صادر میشه(پ.ن.۱).

پرسش

به چه روش هایی میشه از تکنولوژی کمک گرفت به نفع ایجاد رونق در این مدل بازارهای محلی؟


سوالم از اینجا ناشی میشه که دو حرکت رو اخیرا دیدم که به نظرم اگه پیگیری کافی داشته باشن ارزش های خوبی ایجاد میکنن:

یکی کشمون هست، سایت خرید و فروش زعفرون مستقیم از زعفرون کارهای خراسان جنوبی و دیگری فروشگاه حصیر. و البته دومی هنوز لازمه روی داستان سایتش کار کنه، ولی حرکت جالبی هست.

پ.ن.۱. کلا از نظر بسته بندی (مخصوصا بسته بندی مواد غذایی) ایران جای کار زیاد داره.

5 پسندیده

یه تیم در دانشکده اقتصاد شریف دارن روی این موضوع کار میکنند. اما من دقیقا نمی دونم چه حرکتهایی انجام دادن. می شه باهاشون در تماس باشید

به نظرم یه فرد پیگیر که تجربه کار بازرگانی داره راحت میتونه یه شرکت ثبت بده و از طریق سایت www.zoodel.com این محصولات رو بفروشه که اتفاقا بازار خوبی هم براشون فراهم هست . مخصوصا که قیمت ها بسیار پایینه .

با یه کارآفرین که کارخونه مواد غذایی و آب معدنی داره چند ماه پیش داشتیم صحبت میکردیم حسابی از این مینالید که چرا همش جهاد کشاورزی به افراد داره مجوز کارخونه بسته بندی میده ! میگفت که خیلی صنایع دیگه هستن که تو اولویت قرار دارن و پیش نیاز بسته بندی هستن . فرضا تا وقتی که شرکت های بازرگانی قوی وجود نداشته باشن و سیستم حمل و نقل خوبی نباشه بسته بندی هیچوقت رونق پیدا نمیکنه و این وسط فقط دلال سود میبره …

3 پسندیده

یه اسم یا اسم گروه ازشون معرفی میکنید؟ چه استادی؟‌ چه تیمی؟ چه جور کاری؟ طوری که بشه پیداشون کرد.

1 پسندیده

من فقط میدونم اسم پلتفرمشون رو انتخاب کردن: سیب. چون اولین محصولی هست که دارن باهاش شروع میکنند. و اقایی به نام تقوی این کار رو شروع کردن. این ای دی تلگرام ایشون @taghavi63

2 پسندیده

شاید استفاده از وبسایت زودل بتونه به تولید کنندگان خرد و استانی کمک زیادی بکنه
من یکم در مورد این وبسایت تحقیق کردم و واقعا شگفت زده شدم
زودل _ دروازه خرید عمده و بی‌واسطه از تولیدکنندگان

سایت بسیار جالبی
امکان مبادلات بین المللی بدون تاثیر موضوعات مربوط به تحریم
ترانزیت
بیمه
استعلام و اهراز هویت خریدار و فروشنده
اطلاع رسانی مناقصات جهانی و بسیاری مسائل دیگه

تو جلسه پرزنت زودل نشسته بودم و یه آمار جالبی دادن ، این بود که الان 80% مبادلات ایران و خارج از ایران داره از طریق این وبسایت انجام میشه

2 پسندیده

من فک می کنم سایت هایی مثل سایت فروشگاهی درکام که محصولات غذایی رو بی واسطه از کشاورز ها و تولید کننده ها به دست مشتری می رسونن می تونن فضای خیلی مناسبی رو برای رشد تولید و رونق کشاورزی کشورمون ایجاد کنن.

https://dorkam.com

3 پسندیده