اگه هر کی همون کاری رو انجام بده که براش ساخته شده دنیا چه شکلی میشه؟

سئوال از یک لحاط خودمتناقضه، چون چیزی در بیولوژی انسان وجود داره به اسم عادت. عادت باعث میشه که میزان لذت و درد هر کاری بعد از مدتی تکرار، متعادل بشه. این از لحاظ بیولوژی منافع بسیار زیادی داره ولی مهمترین نکته ممکنه این باشه که دقیقا همین فرآیند باعث میشه که انسان به سمت تجربه‌های جدید بره و سطح بالاتری از لذت نسبت به سطح متعادل رو برای مدتی هرچند کوتاه تجربه کنه.

ولی میشه پرسید که اگر موجودی با خصوصیات بالا وجود داشت، چه اتفاقی در دنیا میوفتاد؟ من فکر کنم جواب به نسبت ساده‌ست: دنیا شبیه به یک ماشین بزرگ متشکل از همین موجودات ربات-طور میشد. تنوع خاصی اتفاق نمیوفتاد، اساسا بود و نبود این ماشین بزرگ خیلی جذابیتی نداشت (شاید هم داشت بسته به نظر افراد داره :thinking:). یعنی این جهان قابل دستیابیه، صرفا کمی علم رباتیک میخواد و حتی نیازی به هوش مصنوعی هم نداره (برای جلوگیری از دخالت احتمالی @Jalal_Razavi :grin: ) چون قرار نیست چیزی به موجود اضافه بشه و حالت معمولش رو مختل کنه!

یک دیدگاهی که در سئوال می‌بینم اینه که سئوال به نحوی آرمانشهر انسانی رو نشون میده. واقعا در این صورت میشه پرسید که هدف و فلسفه زندگی در این آرمانشهر چیه؟

3 پسندیده