هم ایمان قلبی هم تلقین و احساس تقویت شده، اثرات زیادی روی عملکرد انسان در زندگی دارن. البته از نظر شدت و عمق نفوذ روحی با هم تفاوتهایی دارن.
تفاوت ایمان قلبی با تلقین در چیه؟ چطور میشه تشخیص داد که تحت تاثیر کدوم هستیم؟
هم ایمان قلبی هم تلقین و احساس تقویت شده، اثرات زیادی روی عملکرد انسان در زندگی دارن. البته از نظر شدت و عمق نفوذ روحی با هم تفاوتهایی دارن.
تفاوت ایمان قلبی با تلقین در چیه؟ چطور میشه تشخیص داد که تحت تاثیر کدوم هستیم؟
شوخی شوخی چه سوال جدی مطرح کردین !!!
ایمان قلبی اصل علم است اصل آگاهیست همان علم و آگاهی که از جنس نورست همان که شیخ اکبر ابن عربی گوید علم چیزیست که صاحبش را شک و شبهه ای وارد نگردد و آن جز علم ذوقی (کشفی) نمی باشد زیرا ذوقیات (کشفیات) به منزله ادله اند برای صاحبان نظر_
ایمان قلبی با تقوا حاصل میشود و زیباترین تعریف و ساده ترین تعریف را حضرت سعدی در مجلس دوم از مجالس پنجگانه دارد!
یا ایها الذین آمنوا اتقوالله_ ای کسانیکه به وحدانیت حق جل و علا اقرار کردید پرهیزکاری کنید.ایمان را اثبات کرد وبتقوا فرمود تا بدانی که عروس ایمان با آنکه جمالی دارد بی زیور تقوا کمالی ندارد.
حضرت فارابی هم در فص 2 از فصوص الحکم فرمود:اهل معرفت و شهود که اسیر پندار و خیال نیستند به مشاهده و عیان می بینند.
و در آخر به این شعر زیبا ختم میکنم که
به علمی دست یازیدم ز رب العرش رحمانی/ که غیر از من کسی آگه نشد زان راز پنهانی
عجایبها بدیدیم از علوم غیب اندر عالم امکان / که امکان حکایت نیست زانها در فضای عالم فانی
شگفتا روزگاری چند اندر عالم دنیا مقیمم / لیک تنها و غریب و ناشناس از اوج انسانی
مرا انکار میورزند و دشنامم دهند از جهل / ولی کی خویشتن را من ملامت میکنم از جهل و نادانی
من آنان را در آن نوری که در باطن نهان دارم / همی بینم که نه زنده اند و نه مرده در آن گودال ظلمانی
منزه باشد آن خالق که دل را زنده میدارد به نور خود / ولی ز آنان هدایت را نموده محو گاه پرتو افشانی
مرا در عالم اکوان علومی هست پی درپی / که از مشرق به مغرب ساری و جاریست از انعام ربانی
هر آن کس را که باشد عقل و بینش دور از پندار و حدسیات / مزین گردد از آنها وبر سر بر نهد تاج سلیمانی
ممنون، پاسخ شما از سوال منم جدیتره
باید چندبار سر فرصت بخونمش و البته وقتی سوال از بانک خارج شد بحث کنیم.
ایمان قلبی با دانش و آگاهی هست ولی تلقین یه انرژی مثبت هست و ممکنه درست یا غلط باشه ولی به نظرم تلقین شعبه ایه که به رودخانه ایمان میریزه البته از جهاتی شبیه همن
1 نوشته به موضوع قبلی اضافه شدند: در مورد امکانات ابزار پادپُرس چی میدونی که ممکنه به درد بقیه بخوره؟
خیلی نغز جواب دادید از شما دعوت و خواهش میکنم به بعضی از سوالات فلسفی که من مطرح کردم پاسخ ارایه کنیدچون جواب شما را فلسفی و عقلانی یافتم. تشکر “فرشید”