من شغلم رو عوض کردم، الان شغل من اینه که سر ادم هایی که دارن زحمت میکشن الکی داد و فریاد میکنم تا بالا دستی ها خوشحال باشن، بعد هم به همون هایی که زحمت میکشن هر روز جواب میدم که امروز حقوق میگیری در حالی که از پول خبری نیست
یه کار دیگه هم که میکنم اینه که به اون هایی که دارن زحمت میکشن میگم بیشتر کارکنید تا جیب یه عده پر شه
از کار خودم متنفرم
تمام روز رو میخونم و روی کیبورد ضرب میگیرم تا فرداش آدمها چیزی برای پاک کردن شیشهها یا تو ادارات برای پهن کردن زیر بساط صبحونهشون داشته باشن. حالا شاید کسانی هم پیدا بشن که چیزی ازش بخونن.
وای چقدر قشنگ توصیف کردید…
شغل و توصیفتون رو خیلی دوست داشتم و همیشه واسم سوال بود هنوزم کسی روزنامه میخره که بخونه؟؟ میشه بگید نسبت به 10 سال پیش چقدر هیجان کاری و شرایطتتون عوض شده؟؟؟
من به ماشینها یاد میدیدم که چجوری دادهها رو آنالیز کنن
مرسی.
خب متاسفانه روزنامهها در ایران در وضع خوبی بسر نمیبرن. فارغ از اثراتی که فضای مجازی داشته اما خب مشکلات بزرگتری که برای روزنامهها بوجود آوردن باعث شده روزنامهها کارکرد خودشون رو از دست بدن و بسیار خنثی و کماثر بشن این روزها.
من در چند روزنامه نوشتم یا مینویسم اما بهطور مشخص در روزنامه خراسان کار میکنم و این روزنامه هم فارغ از اشتراکهایی که داره، روی دکه خیلی کم قرار میگیره و فروشش کمه. مخاطب ما هم بیشتر افراد مسن هستن.
اما بهرحال کار روزنامهنگاری هیجان و تنوع خودش رو داره. بخصوص حالا بخشی که من در اون کار میکنم بخش خانواده، سبک زندگی، طنز و همچنین فعالیت در حوزه کودک و نوجوان هست. اینها باعث شده که خب تنوع و زیباییهای داشته باشه. اونچه که خیلی آدمها رو توی کار روزنامهنگاری داشته قطعا عشق و علاقه است چون حقوق یک روزنامهنگار هم واقعا جالب نیست به نسبت کاری که انجام میده و دردسرهایی که واسش داره زیاد نیست.
در مجموع که خدا رو شکر و ممنون که پرسیدین.
من برعکس، دادهها رو دستکاری میکنم تا ماشینها نتونن یاد بگیرن
کمی جدی-کمی شوخی، الان کارم اینه که ملت رو سرکار میزارم میگم پول بده تا بگم کَی میتونی پول دربیاری؟ بعد اگه درست بود که چه بهتر، اگه نبود هم یه بهونه دست و پا میکنم که اینطوری شد و اونطوری شد
نگو که سایت اموزش چگونه پولدار شوید داری؟؟؟
من تراوش ذهن را غربال میکنم بلکه چیز مفیدی دستگیر شود.
نه، حدس بعدی چیه؟
اداره بورس کار می کنید و یا تو دفاتر مشاوره بورس ؟؟؟
صدای کسایی که میخوان صداشون شنیده بشه رو ضبط میکنم و میکس و مسترینک میکنم تا بهتر به گوش شنونده ها برسه