یه جایی در این مورد توضیح دادم:
یه زمانی تعداد بسیار زیادی کتاب میخوندم ولی الان به شدت کم یه کتاب رو شروع میکنم و بسیار کمتر تمام میکنم. مثلا سال پیش یه کتاب از طرف یه دوست هدیه شده بود (thinking fast and slow) و فقط اون رو خوندم.
ولی یه نکتهای: من و لاله از یه سبک آموزشی خاص میایم که معمولا عادت داریم که همیشه نگاهی به تحقیقات روز دنیا داشته باشیم (نمیدونم لاله هنوز این عادت رو داره یا نه)، به همین خاطر زمان مطالعه مفید به نسبت بالایی دارم، معمولا به شکل هفتگی خلاصهای از مقالات خوب در حوزه فیزیک و چیزهایی مثل هوش رو نگاه میندازم تا به نسبت در جریان روندِ علمی روز دنیا باشم.
ممکنه شما شخصیت متمرکزی مثل INTJ نداشته باشین و اطلاعات خودتون رو از طریق بهتری بتونین به دست بیارین. من حس میکنم شخصیت شما بیشتر برونگراست و اطلاعات رو بیشتر از طریق مکالمه و گفتگو کسب میکنین و نه از روش تکجهتی مثل کتاب. سعی کنین اول این رو بیطرفانه درک کنین که آیا اینطور هست یا نه و در مسیر مناسب حرکت کنین. احتمال زیادی وجود داره که با حرکت خوب بسیار قویتر از من و بسیاری از همنسلهای من بشین
اگر اصرار دارین که کتاب رو در اولویت بزارین، ببینین که آیا این کتاب رو به تنهایی میخواین بخونین یا از طریق یه جمع کتابخوانی خیلی بهتر میتونین پیش برین.