چرا شواليه اما بي نشان؟ منظورم اينه كه چرا كلا تو پروفايل تون از خودتون علاقمندي تون يا رشته تحصيلي و شغل… چيزي نگفتيد؟
سلام بر شما. در این پست لینک شده برای شوالیه ها اسم انتخاب میکردند و خانم @leila این اسم رو برای من پیشنهاد دادند(شوالیه بی نشان). چرا شوالیه های پادپرس اسم ندارند؟
البته الان دیگه بی نشان نیستم
قبلاها خیلی خالی بود الان باز اسم کتاب و علاقه مندی هام رو میگم .
در مورد پروفایلم در زمینه آکادمیک سررشته ندارم و تا دیپلم بیشتر نخوندم و میتونم بگم که علاقه مند به بعضی موضوعات مثل ادبیات و تاریخ و زیست شناسی و زمین شناسی و روان شناسی هستم.
عه من گذاشتم، یادم رفته بود، الان فقط یادمه که گاهی شده به فکر بیوفتم که چرا بی نشان هستی
چرا این اسمو گذاشته بودم؟
شاید قبلاً فقط با یه شماره که داشتی میشناختیمت؟ چه روزگاری بودا، پادپرس بازیامون. برم لینکو ببینم.
آره واقعا، الان یکهتاز و پیشتازی؛ میبینم که خیلی پستها رو پاسخ میدی و خوشحال میشم و البته ناراحت که نمیرسم بخونم و مشارکت کنم.
تازه یه تجدید خاطره دیگه هم شد؛ نه که مدرسهها باز شده و رو صندلی مترو غرق پادپرس شدم؛ چندتا ایستگاه رد کردم و بازم مدرسهام دیر شد
در کل اول صبح تو مترو شناوری تو پادپرس کیف میده، انگار قطار داره پرواز میکنه، البته این بار حواسم به خانم گوینده ایستگاها هست، دیگه باید پیاده شم و بدوئم.
سلامتی پادپرسیا و پایندگی و بالندگی پادپرس
متشکرم.
اره همین شماره که باهاش منشن میشم همین بود با اسمم.
پادپرس بازی ها هم خیلی خوب بود . الان انرژی بچه ها افتاده
پادپرس خیلی وقتها میتونه یه کتابچه خوب باشه . من گاهی میرم موضوعاتی که مطالعه نکردم جستجو میکنم .تجربه خوبی هست و گاهی به ساعت که نگاه میکنم میبینم مدت زیادی سپری کردم.
ایا اصلا تا حالا تو طراحی اپ بازی بودی؟ اگه بله لطفا اسمشون رو بگو یا بگو تو تیم کدوم اپلیکیشن های کافه بازار حضور داری؟ @11141
نه راستش برنامه نویسی و بازی سازی بصورت آپ رو بلد نیستم و در کافه بازار هم نیستم من یکجورهایی گاهی ایده های خام به ذهنم خطور میکنه در حد همین تغییراتی که تو بعضی از بازیها تو پادپرس مطرح کردم .
خب شما حقیقت رو انتخاب میکنید یا جرات تا بپرسم؟
جرئ نه حقیقت
متن خیلی کوتاه نیست!
خب به ما بگو که آخرین باری که با یک فیلم خیلی خندیدی کی بود؟
من بیشتر با فیلما گریه میکنم
من چند وقت پیش با هفت دلاور اشکم در اومد
اها یادم افتاد کینگزمن سه روز پیش