بیاین خلاقانه حقیقت یا جسارت؟ بازی کنیم!

چرا شواليه اما بي نشان؟ منظورم اينه كه چرا كلا تو پروفايل تون از خودتون علاقمندي تون يا رشته تحصيلي و شغل… چيزي نگفتيد؟

2 پسندیده

سلام بر شما. در این پست لینک شده برای شوالیه ها اسم انتخاب میکردند و خانم @leila این اسم رو برای من پیشنهاد دادند(شوالیه بی نشان). چرا شوالیه های پادپرس اسم ندارند؟
البته الان دیگه بی نشان نیستم :sweat_smile:

قبلاها خیلی خالی بود الان باز اسم کتاب و علاقه مندی هام رو میگم .
در مورد پروفایلم در زمینه آکادمیک سررشته ندارم و تا دیپلم بیشتر نخوندم و میتونم بگم که علاقه مند به بعضی موضوعات مثل ادبیات و تاریخ و زیست شناسی و زمین شناسی و روان شناسی هستم.

4 پسندیده

عه من گذاشتم، یادم رفته بود، الان فقط یادمه که گاهی شده به فکر بیوفتم که چرا بی نشان هستی :sweat_smile:

@Fatemeh-law

چرا این اسمو گذاشته بودم؟
شاید قبلاً فقط با یه شماره که داشتی میشناختیمت؟ چه روزگاری بودا، پادپرس بازیامون. برم لینکو ببینم.

آره واقعا، الان یکه‌تاز و پیشتازی؛ می‌بینم که خیلی پست‌ها رو پاسخ میدی و خوشحال می‌شم و البته ناراحت که نمی‌رسم بخونم و مشارکت کنم.
تازه یه تجدید خاطره دیگه‌ هم شد؛ نه که مدرسه‌ها باز شده و رو صندلی مترو غرق پادپرس شدم؛ چندتا ایستگاه رد کردم و بازم مدرسه‌ام دیر شد :woozy_face:

در کل اول صبح تو مترو شناوری تو پادپرس کیف میده، انگار قطار داره پرواز میکنه، البته این بار حواسم به خانم گوینده ایستگاها هست، دیگه باید پیاده شم و بدوئم. ‌‌

سلامتی پادپرسیا و پایندگی و بالندگی پادپرس :green_heart:

3 پسندیده

متشکرم.

اره همین شماره که باهاش منشن میشم همین بود با اسمم.
پادپرس بازی ها هم خیلی خوب بود . الان انرژی بچه ها افتاده :sweat_smile:

پادپرس خیلی وقتها میتونه یه کتابچه خوب باشه . من گاهی میرم موضوعاتی که مطالعه نکردم جستجو میکنم .تجربه خوبی هست و گاهی به ساعت که نگاه میکنم میبینم مدت زیادی سپری کردم.

2 پسندیده

ایا اصلا تا حالا تو طراحی اپ بازی بودی؟ اگه بله لطفا اسمشون رو بگو یا بگو تو تیم کدوم اپلیکیشن های کافه بازار حضور داری؟ @11141

2 پسندیده

نه راستش برنامه نویسی و بازی سازی بصورت آپ رو بلد نیستم و در کافه بازار هم نیستم من یکجورهایی گاهی ایده های خام به ذهنم خطور میکنه در حد همین تغییراتی که تو بعضی از بازیها تو پادپرس مطرح کردم .

2 پسندیده

@11141
یک یک یک چهار یک کُجی برادر آرمان ؟

من اون زمان نبودم منو یادتون میره همش

1 پسندیده

خب شما حقیقت رو انتخاب میکنید یا جرات تا بپرسم؟

جرئ نه حقیقت :raised_hand_with_fingers_splayed:t2: :relieved:

متن خیلی کوتاه نیست!

خب به ما بگو که آخرین باری که با یک فیلم خیلی خندیدی کی بود؟

من بیشتر با فیلما گریه میکنم :joy: :joy:
من چند وقت پیش با هفت دلاور اشکم در اومد
اها یادم افتاد کینگزمن سه روز پیش

1 پسندیده