اتفاقا به تازگی این کارو انجام دادم! وقتی که تقریبا همه چیز به خاطر اشتباه اون تموم شده بود و احساس می کردم این رابطه نباید این جوری تموم بشه. نشستم و از همه ناراحتی هام! کار بزرگ اشتباهش! حسی که به من داد و بی حرمتی که به جایگاه خودش در زندگی کرد گفتم و در نهایت بهش گفتم با همه این حرف ها من دوستت دارم و فکر می کنم می تونم بهت یه فرصت دیگه بدم!
آفرین این حقیقت اینه که این ته جسارته
پ.ن.پپ عزیز هیچوقت منون تهدید نکن من برای این هم راه پیدا میکنم
برای اینم راه پیدا کردم:
همونجور که میبینید با زدن اسپیس بین هر کدوم از شکلکا میتونید این مشکل رو هم پشت سر بذارین.
بلهههههههههههههههههههههه
ببخشید با کمی تاخیر: حقیقتا الان اگه من چه سوالی میپرسیدم از پاسخ بهش بیشتر میترسیدی؟
خیلی سوال قشنگیه
عجب!: )) سوال سختیه…
باید فکر کنم چی هست که دوس ندارم بقیه بدونن؟ چیزی که باعث خجالتم بشه؟ و اون خجالت از جنس حریم شخصیم باشه یا سرافکندگی؟
سوالای زیادی هستن!: ی
واقن خجالت چیز عجیبیه… به نظرتون با خجالت به دنیا میایم یا یاد میگیریمش؟ (از پاسخ طفره میرود.)
از پاسخ طفره رفتن خلاف قوانین بازیه و ممنوع می بااشد
به قول لاکپشته تو ویدئوی بازیهای سروش رضایی “من با این بازی ارتباط برقرار نمیکنم!”: )))
خیلی سنگین بستین سوال منو! تخفیف بدین.
ترس حتما از خجالت ناشی نمیشه. کمی فکر کن میتونی با کلمات بازی کنی و به جواب حقیقی ولی غیرخجالتی برسی. (به ایشان تقلبِ زیرپوستی میرساند!)
سوالی که میترسم ازم بپرسین اینه که “میترسم چه سوالی ازم بپرسین؟!” (خندههای شیطانی)
نه. مثل اینکه به علت تخلف از قوانین باید جریمه بشین! چاره ی دیگ ای نیست.
حالا خودم جریمه کنم یا اینکه کسی هست که داوطلب اجرای قانون باشه! ؟
تقاضای تشکیل دادگاه برای بررسی تخلف دارم! جواب دادم به سوال!
جواب که دادی، ولی جواب شبیه این بود که به یکی بگی با «دیوار» جمله بساز و جملهی زیر رو بسازه «به من گفتن با دیوار جمله بساز!».
فکر کنم قبول داری چنین نوع جملهسازیهایی روح بازی جملهسازی و حس خلاقیت رو از محیط میستونه. برا همین دخترم لطفا تقلبی که بهت رسوندم رو با خلاقیت فزایندهي خودت مخلوط کن و پاسخی بده که یه معلم وقتی خوندش به جای این شکلک ، این شکلک ازش دربیاد:
برا جریمهی این بچهي شیطون نظرتون چیه بذاریمش کنار دیواار و بهش بمب آبی شلیک کنیم؟! @moalem
ما دقیقا کجا بشینیم که زاویه ی انفجار این بمب رو بهتر ببینیم و بیشتر از تماشای اجرای حکم لذت ببریم؟
بهترین زاویه تو این هوای گرم البته از دید خیسشوندهس!
ولی خب با این بچههای شیطونی که من میبینم میترسم حاکم و محکوم جابجا شن برا همین پیشنهادم لژ VIP صندلیِ ۹ و ۳/۴ هست.
چه پست خوبی بود! یه حال دوستانه ای داشت
نگفتی جسارت یا حقیقت؟
حقیقت
…
سپیده @sepinoud.keshaavarz که از پاسخ به این سوال قشنگ طفره رفت، تو به این سوال رئیس مون پاسخ بده!
ضمنا این فرصت رو داری که یک نفر رو به بازی دعوت کنی
سوالات سیاسی
در غیر این صورت از پاسخ به سوالات دیگه ترسی ندارم.
@yousef رو مجددا به بازی دعوت میکنم چون ظاهرا بیدارن!