فکر کردم رد شده از من دیگه نپرسیدم
هیچ چیز نمی تونه از زیر ذره بین من رد بشه، بپرس
اوکی
رابط کاربری پادپرس گاهی اوقات خسته کننده میشه با این حال از انجمن های دیگه خیلی بهتره
من منتظر شما هستم…
امشب دو تا دختر کلاس اولی داشتن جسارت ی حقیقت بازی می کردن، سوالاتشون خیلی برام جالب بود:
- تا حالا به معلم ات دروغ گفتی؟
- یکی از این پوست تخمه ها رو بخور .
منم میتونم بازی کنم ؟کی سوال میپرسه
فعلا انتخاب کن تا برای سوال فکر کنم. جرات یا حقیقت؟
جسارت رو انتخاب میکنم
خب فعلا بین بازیگران چالشی داره برگزار میشه، با عنوان ten years challeng که عکس ده سال پیششون رو میزارن …
من هم میخوام که عکس ده سال پیش و امروزت رو برامون بزاری @11141
خب دوستان من هم به این بازی شهادت طلبانه وارد میشم! چون دیدم چند تا مورد جسارت سنگین پرسیده شده میرم برای حقیقت!
خود سوال پرسیدن یک چالشه!
اما چون چند روز پیش درگیری ذهنی خودم این بود از شما هم می پرسم: عجیب ترین کاری که انجام دادین، چی بوده؟
کار عجیب: چندین سال پیش با چند تا از دوستان زمستون رفتیم کوه. همون روزی که داشتیم میرفتیم برف عجیبی اومد طوری که اتوبوسمون وسط راه داشت سُر میخورد به سمت پرتگاه
پیاده شدیم و راه رفتن روی توی کوهی ادامه دادیم که نه آدم توش بود نه ماشین همینطوری رفتیم بدون اینکه به مسیر برگشت فکر کنیم. کار خطرناکی بود چون برگشتش اصلا معلوم نبود و برف میومد.
در نهایت دیگه خسته و گرسنه شده بودیم که یک وانت رسید و سوارمون کرد عقبش. از فرط استیصال مجبور بودیم روی برف های عقب وانت بشینیم! سرمایی که اون موقع تحمل کردیم هیچ یادم نمیره.
برف و کوه!
خب قانون بازی اینه که حالا شما باید یک نفر رو به بازی دعوت کنید و ازش یک سوال بپرسید
من از بچه های مرکز نبودم از بچه های مخرج بودم البته اوایل مبدا بودم دیدم جواب نمیده
داری به خطوط خیلی خیلی قرمز پادپرس حمله میکنی یهو دیدی وارد ناحیه سیاه شدی حالا بیا و درستش کن!
قرمز و خیلی قرمز و خیلی خیلی قرمز هر سه تا قرمزن
چرا نزدیک شدن به خطوط قرمز موجب قرارگرفتن در نواحی سیاه می شود؟ اونور خطوط قرمز سیاهه یعنی؟
میشه یه تعریف یه خطی از هر کدوم بگید. خیلی دیدمچالشش رو جاهای مختلف ولی دقیقن نمیدونم کدومش کدومه😅
آخ جوون … لازم بود برای این روزهای یکجانشینی این بازی بالا بیاد.
خیر. اینجا learning by doing است.
بفرمایید حقیقت یا جسارت؟
بسم الله🤣
حقیقت رو بریم. چه روش عالی برا یاد دهی. خیلی حال کردم
با خودمگفتم خیلی وقته احتمالا گذشته
شک داشتم بپرسم اصن:grin:
خب بزارین من سوالات حقیقتجویانه را از انبار بکشم بیرون …
مخصوصا اینکه حقیقتجویید کار را سخت میکند.
خب میرم سراغ کنجکاویهای معلمانه؛
بدترین بلایی که سر معلمات آوردی، چی بوده؟ (پیشفرض اینه پسر بیبلا نداریم )
قانون بازی این است که پس از پاسخ، شما یک پادپرسی را به بازی دعوت میکنید و با پرسش حقیقت یا جسارت آن را ادامه میدهید.