به نظرمن اشپزی جذاب ترین شغله
واقعا کار بی معنی میتونه انسان رو افسرده کنه تمام زندگیشو تحت تاثیر بزاره. من خودم فوق لیسانس مکانیک ام توی کارخونه هستم فعلا، اوایل خیلی تحت فشار روانی روحی بودم چون یه کاری رو انجام میدادم که همه بهم میگفتن حیف با این مدرک معتبر از دانشگاه معتبر و معدل الف من کم کم دچار اضطراب و استرس شدم شب ها خواب راحتی نداشتم صبح زود تپش قلب داشتم چون خودم رو یه مطرود و یه انسان عاجز و شکست خرده میدیدم اما انقد این افکار روح و روانم رو زخمی کردن که تصمیم گرفتم تغییر بدم پادکست های کار نکن رو دیدم اینکه و خودم وقف دادم از اینکه مثلا تعمیر گیربوکس یا تعویض بلبیرینگ الکتروموتور لزوما کار بی معنی نیس اتفاقا کار فنی خلاقیت توش زیاده خود جوشکاری هم حال میده یا حتی با دریل ایستاده کار کردن و سوراخ کاری و قلاویز زدن هم خوبه الانم هم یه مکانیک هم و وقتی مشکلات خط تولید رو رفع میکنم خوشحال میشم هرچند بعضی وقتا از لحاظ جسمی سخته ولی به یمن همین کار تونستن دار قالی برا مادرم درست کنم و بلبیرینگ چرخ جلو پیکان رو عوض کنم خلاصه تونستم یه معنی از این کار استخراج کنم
نه فقط کار بی معنی…
حرف مردم هم میتونه انسان رو افسرده کنه و نباید اهمیت داد
مشاغل کارآفرینی خانگی هم در صورت داشتن جای مناسب در خونه میتونه خیلی خوب باشه مثلا پرورش گیاهان ،درست کردن شیرینی و کیک و انواع ترشی و رب و…
شما باید توی شیلی و مکزیک بدنیا می اومدی شاید دنیا یه پابلو اسکوبار دیگه رو از دست داده:joy:
ممکنه!