من یک دختر 11 سالم و بابام این سایت رو بهم معرفی کرد.
من عاشق برنامه نویسی و وب سازی هستم؛می خواستم بپرسم که زبان فرانسوی بهتره یا برنامه نویسی؟
همچنین خودم علاقه ای به زبان فرانسه ندارن و شور و اشتیاقم در برنامه نویسی بیشتره؛
ممنون میشم پاسخ بدین
تمـام جـواب اینجـاست.
ممنون
باورم نمی شه که جوابم تو سوالم بود؟
اوّل از همه باید بگم علاقه برای شروع کار خوبه، ولی بعدش مهمتر از همه پشتکاره. پیشنهاد میکنم اوّل از همه زبان برنامهنویسی Scratch رو یاد بگیری. ایندورۀ آموزشی به نظر میرسه دورۀ خوبی باشه. HTML و CSS زبان برنامهنویسی به معنای حل مسئله نیستن. برای ساختن شاکلۀ صفحههای وب و جلوهدادن بهشون استفاده میشن، گرچه یادگیریشون میتونه خیلی خوب باشه، و میتونی باهاشون کلی چیزای جالب بسازی.
زبان فرانسوی از سختترین زبانهای زندۀ دنیاست. اگر خواستی یاد بگیری باید بدونی خیلی خیلی وقت میبره تا به سطحی برسی که بتونی به خوبی صحبت کنی.
خیلی ممنون
من با برادرم با Scratch هم کار می کنم.بازی می سازیم و انیمیشن کوتاه؟؛ (ولی زیاد حرفه نیستیم.)
بله من روی ساخت یک سایت کارم می کنم؛ اما بابام میگه هنوز چند سال مونده تا حرفه ای بشیم.
html و css جزء وب سازی؛
من دوره آموزشی وب سازی نوجوانان رو از همون سایتی که فرستادید قبلا گرفته بودم و هر روز کار می کنم.
چقدر خوشحالم از حضور یه نوجوون فعال باحال تو جمع پادپرسیا
من میگم هردوش
برای برنامه نویسی دوستان راهنمایی کردند و میکنند اما من میگم زبان فرانسه رو با یک اپلیکیشن، بازی وار پیش برید، کم و کم و خرد خرد:
Learn a language with me for free! Duolingo is fun, and proven to work. Here’s my invite link: Duolingo
به هر حال همه ما کمی یا بیشتر انگلیسی بلدیم، حالا با کمک این اپ میشه فرانسوی رو با کمک انگلیسی یاد گرفت، که هم یادگیری اولی هست هم تمرین دومی.
من به خاطر اصرار بابام از این برنامه هم استفاده کردم و خیلی کم بلدم.
خیلی ممنون
خیلی ممنونم