مصاحبه با پادپُرسیهای فعال را با معرفی یک پادپرسی خاص، ادامه میدهیم. هدف این مصاحبه آشنای بیشتر پادپرسیها با افراد فعال با فعالیت ارزشمند است.
سبک خاص فعالیت و پرسش، توجه به نظر جمعی، نوشتار حرفهای و حضور موثر در پادپُرس خصوصیاتی هست که باعث شد تا در این مصاحبه سراغ آقای خاصِ پادپُرس بریم که نگاه ویژه به فعالیت در پادپُرس داره. برای دیدن این نگاه ویژه و آشنایی بیشتر، شما رو دعوت میکنم به مطالعه مصاحبه با
حسام @hesam_fardad
از زبان خودت کمی از خودت بگو.
فکر میکنم معرفی باید متناسب با موقعیت باشه. فرضا یه آدم ممکنه یه جا خودش رو یه کارمند خوب معرفی کنه و تو یه موقعیت دیگه یه پدر خوب برای بچه هاش. اینجا دوست دارم خودم رو به عنوان عضوی از این فروم؛ و البته یه عضو منطقی، تحلیلگر و یه معلم معرفی کنم. یه جوون 73 ای آروم و شاد که به لطف مهارت برنامهنویسیش کنار تیمهای استارتاپی زیادی بوده و ازشون تجربه کسب کرده و چون به مشورت مشاورهای خوبی گوش داده خودش هم میتونه مشورتهای خوبی به بقیه بده.
از چه طریقی با پادپرس آشنا شدی؟
خیلی تصادفی از طریق یه ایمیل … . و اولین مطلبی که اینجا خوندم این مطلب بود: چرا اساتید دانشگاه با کار کردن دانشجوها مخالفن؟ اتفاقا چون خودم هم از دانشگاه انصراف داده بودم این مطلب خیلی منو به خودش جذب کرد و از ته دل براش پاسخ نوشتم تا شاید بعدا یه نفر خوند، خوب از تجربه من استفاده کنه
احساس اولیه قبل از ورود چی بود؟ بعد از ورود چه چیزی حس فعالیت رو در تو ایجاد کرد؟
الان که دارم این متن رو مینویسم، 1 سال و نیم هست که عضو پادپرسم! من خیلی تاییدطلب هستم و در وهله اول این تاییدطلبی و میل به لایک خوردن بود که منو سوق داد سمت پادپرس منتها به مرور که مشارکت افراد بیشتر شد و رشد این فضا رو دیدم، حس کردم که سوالهایی که میپرسم یا پاسخهایی که میدم واقعا به درد افراد میخوره، مثل این سوال دربارهی شیکپوشی. الان بیشتر به چشم یه تفریح سالم و مفید هست برام. منتها منکرش نمیشم که هنوزم عاشق اینم که تو یه سوال جواب من از جواب همه بیشتر قلب بگیره !
اگر بخوای یک نفر رو به فعالیت در اینجا تشویق کنی، به چه چیزی اشاره میکنی؟
اولین چیزی که برای من پادپرس رو جذاب میکنه و همه چیز تو این فضا حول محور اون میچرخه، مشارکت پررنگ افراد با سواد و خوش برخوردی مثل اعضای تیم پادپرس به خصوص یوسف و لاله @team و مسئلهبازهای برتر @top هست. خیلی وقتا من صرفا برای این که نظر این دوستان رو راجع به موضوعی بدونم سوال یا جوابی رو مطرح میکنم. دومین چیز جذاب پادپرس هم، با اختلاف خیلی زیاد، استفاده به جا و مناسب از بستر discourse تو اون هست.
غیر از تیم، دوس داری کدوم کاربر رو به بحث دعوت کنی؟
یه سری از بچه های قدیمی هستن که خیلی من از صحبت هاشون لذت میبردم از جمله Faezeh.T و pd.in که الان کمتر مطلب قرار میدن. از دوستان جدید هم anon1157282 و Amirali و Zah_Ra.
مهمترین چالش ذهنی که دوس داری در پادپرس بهش بپردازی چیه؟
فکر میکنم این که چطوری میشه همیشه دنبال بهترین سوالها تو زندگی بود. فکر میکنم نقطه شروع همهی تغییرات و اکتشافات پرسیدنِ سوالِ درست باشه.
یک سئوال مطرح کن تا هر پادپُرسی که این مصاحبه رو میخونه بهش جواب بده؟
من وقتی که راه حل یه مسئله رو پیدا میکنم، چه یه پازل یا بازی فکری باشه چه یه گره و مشکل تو زندگی، حس رضایت و شادی بهم دست میده و همین باعث شد که بفهمم هدف من تو زندگی مسئله حل کن (برنامه نویس) بودنه.
شما چه زمانی احساس رضایت میکنید از خودتون؟ دونستن این موضوع چطوری تو هدف گذاری کمکتون میکنه؟