حتی به من نزدیک نشده اید، البته قابل پیش بینی بود. نیاز به داده،راهنمایی و شاید کمی انگیزه هست:
1.از بین این جمع کسی به پروفایل اصلی من پیام “مچتو گرفتم!” نداده. حدسم این است که احتمالاً به سایر افراد اشتباهی این پیام را دادید، که جذابیت بازی را میتواند دو چندان کند.
2. فقط یک نفر طی یک تلاش بیهوده به همین آیدی ناشناس من پیام را ارسال کرده.
3. در میان جوابها اسمی از من برده شده که بر روی آن خطی افقی کشیده شده است.
4. اولین نفری که من را شناسایی کند، به تیم من میپیوندد. البته اگه پیام “مچتو گرفتم!” را به آیدی اصلی من ارسال کند. در غیر این صورت حتمن دروغ خواهم گفت.
5.تا یک شنبه وقت دارید من را پیدا کنید. بعد از آن خودم را لو میدهم و برنده بازی لقب میگیرم.
۱ از کجا حدس زدید که به سایر اعضای اشتباهی پیامی اومده؟
۲ فکر می کنید که چرا تلاش بیهوده ای بوده؟
۳ فکر می کنم که این گزینه برای رد گم گنی تعبیه شده است.
با توجه به نکات فوق، می تونم بگم که شما ۱۰۰ درصد جز تیم پادپرس هستید!
یکی از جذابترین سرگرمیها، شعبدهبازیه و مهمترین عنصر شعبدهبازی، پرت کردن حواس بقیهست نه کاری که میخواین انجام بدین! به حرف شعبدهباز گوش ندین صرفا میخواد حواستون رو پرت کنه
به نظر منم داره بلوف میزنه و مارو به بازی گرفته. خیلی سخته نوشتاری و بدون دیدن حرکتای افراد بفهمی کی داره بازیت میده ولی به نظرم یه نفر اینجا فعالیتش کمی سوال برانگیزه. در هر دو فعالیتی که این شعبده باز دورو کنجدی مون داشته @h_fatemi جزو اولین نفراتی بوده که جواب داده که به نظر من همین روش رو واسه رد گم کنی پیش برده. در ضمن همین مدل عدد گذاری هم به نظر من یجور رد گم کنیه