چرا مردا ریش و سیبیل دارن؟

راستیتش این موضوع یکی از 10میلیون، رموز خلقت ما مرداست که هیچ جایی بازگو نشده! در واقع تنها جایی که ازش صحبت میشه وقتاییه که فقط خودمون مردا حضور داشته باشیم و نیاز داشته باشیم راجع به سیبیلمون با یکی صحبت کنیم! و اگه من الان دارم اینجا میگمش به دو دلیله:

1. واسه اینکه من به پادپُرس تعلق خاطر دارم و قسم خوردم، “وقتی مسئله ای پرسیده میشه چیزی جز حقیقت نگم!”

2. الان نیاز دارم با یکی راجع به رشد سیبیل‌هام صحبت کنم!

جواب این سوال اینه که: ما مردا از سبیل واسه کنترل جریان الکتریسیته تو بدنمون استفاده میکنیم.

در واقع هر پسری که متولد میشه به میزان 100 آمپر در بدنش الکتریسیته ذخیره شده و در طول حیات به این 100 تا، هر سال یه میزان مشخص الکتریسته اضافه میشه که درصد اضافه شدنش به این صورته:

• تا سن 7 سالگی هر سال 10% میزان سال قبل
  • تا 15 سالگی این میزان به 50 درصد و از 15 سالگی تا پایان عمر به میزان 100% و شاید حتی بیشتر! :sunglasses::joy:

اگه کمی دقت کرده باشین پسرا وقتی که خیلی کوچیکن، سبیلاشون حالت کُرکی داره که این به خاطر جنس الکتریسیته داخل بدنشونه که به الکتریسیته کُرکی مشهوره!

اینو هم باید اضافه کنم که اگه ما سبیل نداشتیم احتمالاً به خاطر عدم کنترل این جریان الکتریسیته هی برق مون این و اون رو می‌گرفت!

#شوخی_با_مسئله
#شادی_مجازی_جشن_یه_سالگیم

13 پسندیده