متاسفانه در حیاط منزل جایی برای آب انبار درست کردن ندارم. البته دو تا باغچه دارم که گل و گیاه و درختان داخل باغچه اجازه همچین کاری بهم نمیدن. آب انبار نیاز به یک پمپ هم داره که هزینه هام رو خیلی افزایش میده. در سایت پینترست ایده های مختلفی برای استفاده از آب ناودان ها در بشکه یا مجموعه بشکه وجود داره.
سلام، خیلی ممنون از شما و پادپرس
از نوشته هاتون ایده گرفتیم و چیزهای جدید که منجر شد به جستجو تا برای ساختمان محل کارمون در پارک علم و فنآوری علوم پایه زنجان بطور جد به فکر استفاده از آب خاکستری و تصفیه آب فاضلاب بپردازیم.
به محض شروع کار، دوستان خوب اینجا رو که خیلی علاقمند هستند در جریان خواهیم گذاشت.
خوب، با توضیحاتی که بالا دادم و گفتم اداره آب فکر کرد (یا ترفند زد که) کنتور خرابه ۳ ماه پیش اومد کنتور رو عوض کرد، علاوه بر اینکه در ۶ دوره جریمه خرابی کنتور رو گرفت ازمون. و حالا دوباره در این دوره هم کاهش مصرف نسبت به میانگین رو میبینیم:
ما برای گاز هم از روشهای کاهش مصرف استفاده میکنیم، از جمله استفاده از بخاری هوشمند. که باز اداره گاز هم اومد و گفت کنتور شما خرابه.
نمیدونم این همه شعار اصلاح مصرف رو کیا میدن.
این حجم از صرفه جویی موثر واقعا جالبه. ایکاش اینجور فرهنگ مصرف در بین مردم اپیدمی میشد!
نمیدونستم برای مصرف گاز هم میشه صرفه جویی موثری انجام داد. میشه یکم در مورد بخاری هوشمند بیشتر توضیح بدهید. البته بعید میدونم در خانه هایی که از پکیج یا رادیاتور استفاده میکنند عملی باشه.
البته خونه ما از نقطههای بسیاری درزهاش گرفته شده، بعد از درب حیاط یک پرده برزنتی وجود داره که در زمستون این طرفش راحت میشه ایستاد و طرف بیرونی بسیار سرده.
پنجرهها دوتا پرده دارند.
پاسییو یک پرده پلاستیکی میخوره.
شیشههای بالای پاسیو، تماما درزگیری شدند.
با این حساب، حال، آشپزخونه و اتاق دیگه به جز اتاق خودم با یک بخاری با شعله کم گرم میشه.
اما برای اتاق خودم، بخاری اتاق رو دوسال پیش در دیوار فروختم و اون موقع از دوستم که در شهرک صنعتی بزرگ شیراز، بخاریهای ژاپنی هوشمند دستهدوم رو تعمیر میکنه و میفروشه یک بخاری خریدم.
این بخاری دودکش نداره، یک فن بسیار پرقدرت و بیصدا شبیه حلزونی کولر داره که هوای گرم رو با شدت به جلو میرونه و با سرعت اتاق رو هم دما میکنه. با اندازه گیری دمای خروجی و ورودی، شعله خودش رو تنظیم میکنه. جوری ساخته شده که شعله همیشه آبی میسوزه و مونوکسید نداره. دیگه چی بگم. بعضی نمونههاش ۶ نوع سنسور مختلف از جمله سنسور اکسیژن و زلزله داره. نمیدونم مال من داره یا نه. بعد از ۷ ساعت اتوماتیک خاموش میشه چون فرض میکنه شما یادتون رفته خاموشش کنید. البته برای من اتفاق نیفتاده چون حداقل یک بار در روز خاموش میکردم.
این بخاری تقریباً یک پنجم بخاری معمولی گاز مصرف میکنه و گرمای بسیار مطبوع و لذتبخشی داره. چون اتاق کاملاً همدما میشه. برعکس بخاری عادی که یک طرف خونه و بالا بسیار گرم و طرف دیگه خونه بسیار سرد هست.
نمونههای جدید این بخاری در ژاپن به هوش مصنوعی هم مجهز هست. یعنی میدونه چه ساعتهایی خودش روشن بشه یا خاموش بشه.
راستی اندازه بخاری اینقدر کوچیکه که با تموم شدن زمستون در عرض ۳ دقیقه بازش کردم و در لای وسیلههام جاش دادم.
جالب بود چه ایده خوبی و البته با هزینه کم میشه این قبیل وسایل رو تولید کرد. ممنون