چه ظرافت‌هایی برای نگارش یک متن سراغ دارید که می‌تواند آن را خواندنی‌تر کند؟

اینا پیشنهادای @lolmol برای یک موضوع دیگه است:
اولین پیشنهادم برا بهبود نمای پست اینه:

• بین هر دو پاراگرافی که کامل از لحاظ معنا جدا هستن، حداقل دو اینتر بذاری که فاصله بیشتر شه [1].

• جملات مرتبط که در یه پاراگراف میگنجن رو پشت سر هم بذاریم. طوری که پاراگراف‌ها سایزش بیشتر از یه جمله باشه.

• برای نوشتن شعر، به جای اینکه هر مصرع رو تو یه خط بذاری، بین دو مصرع با کمک یه تقلب [2] فاصله بندازی.

• بهش لیست اضافه کردم: این رو حتی گوگل هم میپسنده[3].

• یه خط بین دو قسمت که کاملا از لحاظ معنا جدا از هم هستن اضافه کردم.

• لابلای شعرا که توضیحی از خودت گذاشتی رو ایتالیک کردم.

لیلا: یه سوال دیگه از ویرایش، برای پست بیلیارد اون قسمت انگلیسی رو هم نفهمیدم چطور مرتب شد.
لاله: پست بیلیارد با حذف فاصله‌های اول خط درست شد. [4]

لذت آزمودن یادگیری حاصل از همین سوال و جواب رو دیروز تو ویرایش نوشته علی شاکری، تجربه کردم.

در حال ویرایش . . .

1. بعد از اتمام لیست هم دو اینتر لازمه که لبه نوشته‌های بعدی از هم ردیفی با ستون لیست در بیاد. ↩︎

2. برای درج بیش از یک space بین دو کلمه، از ترکیب مد+فاصله در حالتی که کی‌ورد فارسی هست بهره میبرم. یعنی یه بار مد را فشار میدم (دکمه ی قبل از عدد یک و زیر esc) و یک بار فاصله، باز یه مد و یه فاصله. ↩︎

3. وقتی چند مورد هست که میشه در قالب یه لیست با شماره یا بی شماره ارائه ش بدی، چرا که نه؟ به نظرم چشم‌نواز تر شد و دلیل اینکه گوگل میپسنده هم همینه. ↩︎

4. من اگه اول یه خط فارسی یا انگلیسی چندین فاصله (بیش از ۴-۵ تا)‌ بذارم، اون خطوط تبدیل به کد میشن و از دستور کد تبعیت میکنن. دیدی وقتی کد مینویسیم قبلش یه تَب میذاریم؟ ↩︎

4 پسندیده