آیا کلاس های کنکور نهادهای مفیدی برای جامعه محصلین هستند؟

آیا این کلاس ها چیزی به بار علمی دانش آموزان اضافه می کنند؟آیا بهتر نیست به جای آنها کلاس های تقویت بنیه علمی باشه. تا بچه ها پایه شون قوی بشه ؟
به نظر من این کلاس ها (و حتی آزمون های دوره ای که برگزار میشه) مطالب درسی رو در سطح دانشی به شاگردا می آموزند. اگه کلاسای تقویت بنیه علمی باشه و دانش آموز بعد از این کلاسا و یا فقط به اتکای مطالبی که در کلاسای درسی آموخته از پس تست های کنکور بر بیاد، اونوقت آموزش در سطح تجزیه و تحلیل انجام گرفته.

4 پسندیده

نکته ی جالبی رو اشاره کردین، ولی برای تغییر رویه ی کلاس های کنکور اول لازمه تب کنکور بخوابه، یعنی تا وقتی قبولی در دانشگاه و رتبه ی خوب کنکور هدف دانش آموزان و اولیای اون ها باشه، کلاس های کنکور هم نیاز و خواسته ش وجود داره.

چیزی که این وسط فراموش شده این هست که اگه اموزش به خوبی انجام بشه و افراد توانمندی پرورش پیدا کنن، چنین افرادی به راحتی از پس فیلترهای مختلف مثل کنکور یا المپیاد برمیان.

###پرسش
هدف مناسب برای دانش آموزان مدارس چی هست؟

کلا برگزاری کلاس برای وارد شدن به دوره بالاتر تحصیلی به نظرم چندان درست نیست به چند دلیل:

نظام عادلانه ای نیست (البته زمان ما اینطور بود، چیزی حدود 10 سال پیش) ونابرابری رو بیشتر می کنه. دوپینگ هست یه جورایی.

آدم ها رو تنبل می کنه و نمی ذاره افراد مستقل و متکی به خود بار بیان و برای آموختن خودشون انرژی و وقت صرف کنن. چرا باید یه متقاضی دوره دکتری بره کلاس کنکور؟

#تجربه
دوستایی داشتم و الان آدمایی رو می شناسم که با خرج های آن چنانی چندان موفقیتی هم تو این مسیر به دست نیاوردن و کسانی که بدون شرکت تو این کلاس ها موفق بودن. به نظرم به شخص بستگی داره. به نظرم بهتر هست بچه ها با آزمون و خطا “درس خوندن” رو یاد بگیرن تا از “دوپینگ موقت” استفاده کنن.

1 پسندیده

من فكر ميكنم تنها مشكل بزرگ كنكور زمانش هست! مجبوري كه كلاساي تست و كنكور بري جوري كه كعلم ما ميگفت سوالا تيپ بندين كافيه روش سوال بياد توي ذهنتون و حل كنين يعني كنكور جاي فكر كردن نيست! و خوب طبيعيه كه من از ٥ دبستان واس چيزي به نام كنكور درس ميخوندم و همين كه وارد دبيرستان شدم فهميدم چيزايي فراتر از كنكور هم وجود داره!
در هر صورت ميتونم بهتون اطمينان بدم كه توي كنكوراي اين چند سال امكان نداره رتبه هاي تك يا دو رقمي فقط با خوندن كتاباي درسي و حل چند تا تست به اينحا رسيده باشن يا احتمالا بيشترياشون توي چند تا درس خبره بودن و پيش زمينه قبلي داشتن.
متاسفانه كنكور ما اينجوريه
كلاساي كنكور هم بستگي به فردش داره بچه هايي داشتيم كه درسارو جلوتر از ما ميرفتن كلاس و همين كه به اون درسا ميرسيديم امتحاناشو لغو ميكردن و ميگفتن ما كلاس بوديم ديگه وقت نكرديم بخونيم معلمش ازمون امتحان نميگرف ! متاسفانه اينجور ادما كلا ادماي تنبلي هستن كه طبيعيه چيكاره ان!

1 پسندیده

تجربه شخصی خودم نسبت به کلاس های کنکور مثبته. چون من در تهران زندگی نمیکردم ولی تونستم یک دوره از بهترین اساتید تهران استفاده کنم. من جزو شاگردای خوب مدرسه مون بودم ولی وقتی اون استادا دوباره درسهارو تدریس میکردن ذهنم کاملا باز شد و رابطه موضوعات رو عمیق تر درک کردم. بهتر درسامو فهمیدم. یه جورایی طرز فکر کردن رو بهمون یاد دادن.

در پاسخ باید بگم وقتی نظام عادلانه هست که همه ازاول از یک سطح آموزش بهره ببرن. اساتیدی که در دوره ی کوتاهی تو فهم مسائل به من کمک کردن، اساتیدی بودن که بچه های بعضی از مدارس تهران، به مدت 4 سال ازشون استفاده میکردن. برای همین کلا موضوع عدالت به این راحتی ها بر قرار نمیشه.

چه خوب که از تجربه تون گفتین، :slight_smile:

با توجه به این نکته که گفتین، به نظر میرسه کلاستون در سطح دانشی نبوده و بیشتر در سطح درک مسئله و تجزیه و تحلیل بوده:

کمی بیشتر از آموزش در کلاسهای کنکور و تجربه ی مدرس این کلاسا و … میگین؟

میخوام این سوال رو در این روزای بعد از کنکور دوباره مطرح کنم:

اموزش تجزیه و تحلیل مسایل به دانش اموزا منافع بلندمدت داره، ضمن اینکه میتونه باعث موفقیت در کنکور هم بشه. در حالیکه کلاسای کنکور همونطور ک مطرح شد، مشابه یه مسکن عمل میکنه.

چه جوری میشه این منفعت بلندمدت رو ب افراد نشون داد؟

معتقدم که هدف اصلی کنکور همین کلاس‌ها ، آزمون‌ها ، سی‌دی‌ها ، و هزینه‌های میلیاردی است که پیرامون آن شکل گرفته وگرنه از نظر اعتبار علمی این آزمون جامع به نام کنکور هیچ صلاحیتی ندارد و تنها طبقات اجتماعی را در رده‌های مختلف تقسیم میکند به همین دلیل می‌بینیم موفقیت در کنکور رابطه تنگاتنگی با کلاس کنکور و کلانشهرها دارد .

دلیل اینکه کنکور را هم ملغی نمیکنند احتمالا همین است . به هرحال برای همه فایده دارد حتی صداوسیما !! ولی خب در این گیر و دار کسی به فکر عاقبت ناخوش کنکور و بلایی که سر آموزش و پرورش و آموزش عالی آمده نیست .

1 پسندیده