آخرین باری که عضو گروه یا جامعه ای مجازی از همکلاسیاتون بودین کی بود؟

یکی از مشکلاتی که توی دورانم دانشجوییم همیشه بهش برمیخورم و به سختی میتونم رفعش کنم اینه که سوال یا ابهامی برام پیش میادش نسبت به مطالب درسیمون یا کلاس های درسی و خب همیشه کتاب و گوگل نمیتونن جواب بدن و نیازه که با بقیه همکلاسیا در ارتباط باشیم و ازبینشون پیدا میشه اشخاصی که جواب سوالم رو بدونن یا بتونن راهنماییم کنن ، اما مشکل اینجاس که همیشه همه همکلاسیا رو نمیشناسم و با کلی سختی میتونم پیداشون کنم و لینک شم باهاشون ؛ اما اخیرا اتفاقی که نظرمو جلب کرده اینه که چقد گروه های تلگرامی که برای هرکلاس ساخته میشه چه توسط دوستان چه خود استاد درس یا TAها ،کارو راحت کردن و راحت میشه جواب سوالا رو یافت!

سوال
آخرین باری که عضو گروه یا جامعه ای مجازی از همکلاسیاتون بودین کی بودش؟ نکات مثبت و منفیش چی بودن؟
به نظرتون چجوری میتونیم این نیاز رو با بهترین بازده، برطرف کنیم؟

2 پسندیده

راستش من گیج شدم. این چه سوال و ابهامیه که جوابش تو گوگل و کتاب ها نیست اما تو گروه های تلگرامی هست؟

3 پسندیده

ساده ترین مثالی که میتونم بزنم نکته خاصی هستش که استاد سر کلاس گفته و من متوجهش نشدم!
یا حتی بعضی پروژه های درسی که فرایندشون پیچیده است و باید زمان زیادی بگذارم تا بتونم منبع خاصی پیداکنم واسش و فرایند پیچیده رو رمز گشایی کنم ، در حالی که توضیحش از طرف همکلاسی که میدونه اون رو شاید ده دقیقه هم طول نکشه.

3 پسندیده

الان فهمیدم منظورتو.

من آخرین باری که تو یه گروه مجازی علمی بودم کمبود یه تخته سیاه رو احساس کردم. البته میشه با نوشتن روی کاغذ و عکس گرفتن این کار رو کرد. شاید راهی باشه که حس تخته سیاه تو موبایل و تبلت بهتر شبیه سازی بشه.

5 پسندیده

خب این گروه مجازی احتمالا نقاط قوتی هم داشته ، این نقاط قوت چی بودن ؟ یا بزار که اینجوری بپرسم چه نیازی رو داشت برطرف میکرد؟

1 پسندیده

همین چند وقت پیش که تو یه کلاسی به صورت مستمع آزاد شرکت کرده بودم بچه های حل تمرین برای اینکه اتفاقات درون کلاس رو زنده نگه دارن یه گروه تلگرام تشکیل دادن و از طریق این گروه همه باهم و با استاد درس در تعامل بودن. چیزایی که به نظرم مزایا و معایب این گروه تلگرامی هستن رو لیست می کنم:
مزایا:

  • واقعا گروه زنده ای بود.
  • بچه ها از این گروه تلگرامی برای جواب به سوالات مربوطشون استفاده میکردن.واقعا هم به جواب نزدیک میشدن.
    معایب:
  • زنده بودن گروه کاملا منوط به دوستان حل تمرین بود و به غیر از اونا فقط 3 یا 4 نفر دیگه تو بحث ها شرکت میکردن.
  • اگر پرسش یا جوابی مطرح میشد بعد از یه مدتی دیگه دسترسی بهش راحت نبود و تقریبا نابود میشد.
  • فضای تلگرام خیلی فضای جدی و معتبری نیست و همین باعث میشد که منابع زیاد معتبر شمرده نشن(مگه واقعا از یه ژورنال یا منبع معتبری در فضای وب استفاده میشد)
2 پسندیده

من آخرین گروهی که عضو بودم، تقریبا دو سال پیش بود. بیشتر برای هماهنگی ها در مورد برنامه های فرهنگی استفاده میشد تا حل تمرین. البته فضای طنز خوبی هم داشت:smile: البته بیشتر تقصیر خودم بود:wink:
یک گروه مناظره ی علمی هم راه اندازی کرده بودم برای بحث های علمی، که هر چندوقت یک بار تایمی رو مشخص می کردیم و بحثی درمی گرفت.
خوبی اش این بود این بحث ها فضا رو زنده نگه می داشت و هر موقع اعضای گروه رو میدیدم، سوالاتی درباره ی مباحثه ها می پرسیدند

1 پسندیده