آخر بازی دایناسوری که وقتی آفلاین میشیم، در بروزر لود میشه، چی میشه؟
کسی تا آخرش بازی کرده؟ پرنسسی رو میخوره، آیا؟
تا حالا ندیده بودمش! باورم نمیشه یعنی من تا حالا تو گوگل افلاین نشدم یا گوگل من بازی نداره؟
یعنی گوگل با تحلیل داده های من به این نتیجه رسیده من اهل بازی-شادی نیستم؟!
جدا از این حرفا، از این بازیسازی نرم افزارها که میخوان کاری کنن کاربر حتی در بدترین لحظات هم شاد باشه و نرم افزار رو باز نگه داره لذت میبرم. به نظرم فضای خیلی خوبی برای خلاقیت در این جور مواقع در دسترسه.
فکر میکنم چیزی نمیشه، یه لوپ تکراریه.
از اون مدل بازی های امتیاز بالا (highscore) ست، آخر نداره فقط امتیازت بالا میره، و نهایتن باید ببازی
فکر نکنم آخر داشته باشه اما اگه خیلی کنجکاور هستید میتونید بازی رو به روش زیر هک کنید
آموزش هک:
- در بخش inspect element ستونی وجود دارد به نام Console ، روی آن کلیک نمایید و عبارت زیر را وارد نمایید.
Runner.prototype
-
بعد از وارد کردن عبارت شما کدهایی را مشاهده خواهید کرد که یکی از آن ها عبارت game over خواهد بود تصویر زیر را ببینید
-
ما فقط کد game over از دستورات را لازم داریم با تایپ عبارت زیر و کلیک بروی اینتر آن را اجرا کنید
Runner.prototype.gameOver=function (){console.log(“ohotech.com”)}
- دستور بالا باعث شکست ناپذیری آن میشود ، اما اگر می خواهید سرعت بازی بالا شود دستور زیر راوارد نمایید و کلید اینتر کیبرد را فشار دهید
Runner.instance_.setSpeed(1000)
تمام شد و شما بازی دایناسور گوگل را هک کردید و دایناسوری شکست ناپذیری و سرریع دارید.
منبع:
آپدیت شد
پ.ن: ولی متاسفانه این روش باعث میشه که کل موانع برداشته بشه و نمی فهمید چه اتفاقی میفته