آدامس دومین زباله ی دنیاست: هر انسان به طور متوسط حدود 300 تا آدامس در یه سال مصرف میکنه، و تجزیه ی زباله ش پنج سال طول میکشه.
مطابق آمار، سالانه 150 میلیون پوند در انگلیس صرف تمیز کردن خیابونا از آدامس میشه و در آمریکا سالانه حدود 2 میلیارد دلار آدامس فروخته میشه.
خانمی به نام "آنا بولوس"با هشت ماه کار آزمایشگاهی تونسته آدامس جویده شده رو بازیافت و تبدیلشون کنه به مواد مفید. الان هم یه سری مخزن های جمع آوری آدامس جویده شده ساختن و در معابر عمومی قرار دادن که این آدامس های جویده شده رو جمع کنن.
#آمار
#الهام بخش
چرا بده آدامس رو قورت بدیم؟
نمیشه آدامسی ساخت که بعد مدت معین جویده شدن تموم شه؟
اطرافم که دقت می کنم بعضی اوقات موادی هست که وارد چرخه زباله ها میشه اما ممکنه استفاده مفیدتری ازش بشه کرد و اصلا باهاش بشه کارای مفیدی کرد مثل هسته خرما یا هسته سنجد و … یادمه زمانی یکی از اقوام دچار شکستگی شده بودن و از شیر-پودر هسته سنجد برای درمانش استفاده می کردن. همینطور هسته خرما هم خواص خوبی داره. چرا باید همچین منابع مفیدی رو از دست بدیم؟
اولین زباله پلاستیکه؟
بده واقعا؟
من بیشتر مواقع قورتش میدم و اولین تصویر توی ذهنم بعد از قورت دادنش، اینه که کاش یه مانیتور توی معده ام بود تا ببینم اسیدهای معده تاثیری روش میذازن یا نه.
گمونم عمل هضم یا دفع شایدم هر دو رو سخت میکنه . به شخصه آدامس نمیخورم
ولی اگر منظور اینه که این زباله ش کلا تولید نشه باید یکاری کرد مثل ژله بشه آخرش یا فقط مثل این پلاستیکایی که بچه های بی دندون میخورن دور ریختنی نباشه!
شخصی رو میشناسم که به دلیل مصرف بیش از حد آدامس (از کودکی تا جوانی) به ورم روده دچار شده بود!!!