بچهها من یه لپتاپ استوک خریدم اما نمیدونم که باید حتما حتما ویندوزش رو عوض کن یا نه؟ امکان داره یه بدافزار یا نرمافزار جاسوسی روش نصب بوده باشه و من نفهمم؟ آخه میخوام همه اطلاعات شخصیام رو توش بریزم اما گفتم اول مطمئن بشم و از چند نفر سوال کنم …
لزومی نداره حتما ویندوز رو عوض کنی .
معمولا اگه شما یه آنتی ویروس ساده نصب کنی حتی اگر بد افزاری روی ویندوز نصب باشه پاکش میکنه. منتها در کل چون تو ایران ما هزینه ای برای خرید و نصب ویندوز جدید پرداخت نمیکنیم بهتر هست که یه بار ویندوزتون رو عوض کنید و ترجیحا به نسخه ویندوز 10 ارتقا بدین (اگر ویندوز 10 نیست سیستم عامل شما ) . ایجوری هم خیالتون راحت تر هست هم این که یه ویندوز تازه نفس رو سیستم نصب شده .
میتونید برای عوض کردن ویندوز از این لینک استفاده کنید
ممنونم از توضیحاتتون . ویندوز ۱۰ نصب شده بود روی خود سیستم . میتونم بدونم که شما مدرکی در راستای علم کامپیوتر دارین یا یه کاربر حرفه ای هستین که تجربه ی زیادی داره؟
عوض کردن ویندوز در این مورد به نظرم تصمیم هوشمندانهای هست اما راه سادهتر reset کردن است.
https://support.microsoft.com/en-us/help/4026528/windows-10-reset-or-reinstall
از طرفی پشت لپتاپتان را چک کنید. حتما کد License ویندوز اصل پشت آن هست. در این صورت میتوانید از سایت تولید کننده نسخه مورد نظر را دانلود کنید . نصب کنید.
من خودم یه لپ تاپ استوک خریدم . این لپ تاپ چون از خارج اومده ، ویندوز ارجینال هم هست باهاش. اگه ویندز تون اورجیناله ، عوض نکنید. از جای معتبر خریدید ؟
اگه از جای معتبری خریده باشید هیج مشکلی نداره
من تو کار لپ تاپ و مانیتور استوکم
حتما پس از خرید لپ تاپ ویندوز ، و درایور اورجینال رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید
در غیر این صورت سرعت سیستم کند و برخی عملکرد ها غیرفعال میشه