بعضی وقتها در زندگی یکسری فرصتها برای فرد پیش میآید تا بتواند وضعیت خود را تغییر بدهد تا به همهی خواستههایش برسد.
ممکن است او نه تنها به خواستهاش نرسد و بلکه همان چیزهای کمی که دارد را از دست بدهد.
به نظر شما فرد باید چکار کند؟
بعضی وقتها در زندگی یکسری فرصتها برای فرد پیش میآید تا بتواند وضعیت خود را تغییر بدهد تا به همهی خواستههایش برسد.
ممکن است او نه تنها به خواستهاش نرسد و بلکه همان چیزهای کمی که دارد را از دست بدهد.
به نظر شما فرد باید چکار کند؟
من کلا ادم اهل ریسکی ام
اگه من بودم اینکارو میکردم اگه بعدشم نمیشد خودکشی میکردم
اما ی ادم عاقل اینکارو نمیکنه
علت اینکه من دست ب همچین خطری میزنم اینه ک زندگی برام بی معناست و مسعولیت خاصی ندارم
اگر اتفاقی برام بیوفته بچه همسر یا عزیزی نیست ک بدون من نتونه زندگی کنه
و تحمل زندگی تو شرایط سخت رو ندارم بخاطر همین ب امید بهتر کردن شرایط اون ریسکو میکنم
با سلام و خسته نباشید @Sin_sad
من هم دقیقاً هیچ کسو ندارم و فکر میکنم بهتره که این ریسک رو قبول کنم
ولی به نظرم خودکشی کاملا اشتباه است مگر اینکه فرد سلامت جسمی نداشته باشد یا سن او زیاد باشد
ممنونم بابت نظرتون
دیگه هرکسی ی جوریه
تازه من فقط 20 سالمه همش
من اتفاقا وقتی چیز زیادی ندارم با خیال راحت تری ریسک میکنم، چون چیز زیادی برای از دست دادن ندارم.
سوال خیلی کلی هست، چیز زیادی در زندگی نداشتن یعنی چی؟
اگه اون چیز کم ارزشمند هم بخواد حفظ باشه، نیاز به حرکت هست وگرنه ممکنه اونم از دست بره.
بالاخره حتی اگه آدم تنهای تنها هم باشه، تواناییهایی داره، من به نظرم میرسه بزرگترین ریسک اینه که آدم هیچکاری نکنه، چون تواناییها و فرصتهاش هم از دست میده.
وقتی داشتهها کامل لیست بشه، اهداف و مسیر مشخص بشه، ریسک هم تا حدی قابل مدیریته. میشه انتخابهایی داشت که کمتر به عوامل بیرونی وابسته باشن و اولویت بندی کردشون، و سود بیشتری رو که احتمال خطرش بالاتر و جدیتر و پیشبینیناپذیرتر هست رو به تعویق انداخت.
با سلام و خسته نباشید @leila
بله با حرفهای شما کاملا موافقم و بهشون عمل میکنم
ممنونم بابت نظر بسیار خوبتون
نه من ریسک نمیکنم وقتی چیزی نداشته باشم .