توی این چند وقت اخیر اگه طرفدار فوتبال بودین، حتما با مسی و رونالدو آشنا هستین! ابرستارههایی که عملا یک دهه بر دنیای فوتبال سلطنت کردن! ولی خوب تیمها بعد از رفتن این ابرستارهها دچار ضعفهای اساسی میشن و ممکنه به سادگی نتونن به روند موفقیت برگردن.
اگر مربی باشین، بین تیمی یکدست از بازیکنان خوب و حضور ابرستارهها، کدوم رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ میتونین مثالی از تیمهایی که مدنظرتون هستن رو بگین؟
اولین مثالی که به ذهنم میرسه وضعیت تیم آرژانتین در جام جهانی روسیه و بازیهای کوپا امریکای برزیل است که نتوانست رضایت طرفداران رو برآورده کنه و انتقادات زیادی بر بازی ضعیف این تیم وارد میشد. در حالی که تیم آرژانتین یک ابرستاره و چندین بازیکن خیلی مطرح داره ولی با اینحال نتوانست بازیهای خوبی ارائه دهد و حتی برخی از مسی انتقاد میکردند که در زمین مسابقه نمیتواند تیمش را رهبری کند.
حضور یک ابرستاره میتونه به افزایش روحیه و حتی کیفیت یک تیم کمک کنه (و رفتنش این دو عامل رو معکوس کنه) ولیکن تاثیرش حتمی و الزامی نیست. ممکنه حضور یک ابرستاره کمکی به تیم نکنه.
من اگه سرمربی بودم تیم خوب یک دست رو ترجیح میدادم.
من تیم یکدست رو دوست دارم مثلا منچستر سیتی رو ببینید که در هر پست یک بازیکن روی نیمکت داره که تقریبا زیاد با ترکیب فیکس فرق نداره و تحت رهبری تاکتیکی گواردیولا به زیبایی فوتبال بازی میکنن و اگر چند تا بازیکن مصدوم و محروم هم داشته باشن ضربه نمیخورن چون شاکله تیم روی نکات ریز تاکتیکی میچرخه و بازیکنان یکدستی داره و البته یک مربی باهوش