احتمالا خیلی شنیدین و توصیه شده که از پیگیری اخبار دست بکشیم. برای آرامش و خوشبختی و راحتی روح و فکر بهتره دیگه پیگیر اخبار نباشید. خب یک زمانی دانستن اینکه چه اتفاقی در جامعه و جهان رخ میده جذاب بود. اما الان از بمباران بیوفقه خبری صحبت میکنند.
به نظرتون در زمانه حال بشریت میشه از اخبار فرار کرد؟
آیا مطلقا میشه از اخبار فرار کرد و بیخبر بود؟
یا منظور اینکه نه همه اخبار ، بلکه باید پیگیر برخی از اخبار بود!؟ حالا باید فرار کنیم؟ تا چه حد؟ آیا ممکنه؟
من این روزها فقط به خاطر اوضاع قمر در عقرب بازار بورس، پیگیر اخبار هستم. اون هم به این شکل که هر روز یه بار عصر ایران، یه بار ایران اینترنشنال و یه بار هم تجارت نیوز رو باز میکنم و تیترها رو مرور میکنم ببینم کدوم مسئول اون روز گل به خودی زده! و اگه تیتری مرتبط بود که بهتر بود در جریانش باشم، میخونم.
در کل و خارج از این روزها (قبل از اینکه شاخص از دو میلیون برگرده)، کاری به کار اخبار نداشتم. تلویزیون ندارم، رادیو هم خیلی وقته حوصله م نمیشه گوش کنم. تلگرام و سایر ابزارهایی که بتونن من رو ناخواسته بمباران کنن هم ندارم.
زندگی بدون اطلاع داشتن از اخبار کار چندان سختی نیست. به نظرم وقت و مغز آدم ارزشمندتر از اینه و ترجیح میدم هوش و حواسم رو برای این جور چیزا خرج نکنم. البته مگه اینکه به لحاظ کسب و کاری لازم باشه در جریان باشم.
پ.ن. اگه یه بیزینس من هستید هم بهتره خودتون رو بی خبر از دنیا قرار ندید. ولی در غیر این صورت واقعا اخبار چیزی جز سوهان روح نیست!
بر حسب تجربه شخصی اینکه خودتون رو به زور از دنیای خبر بیرون بکشید، چندان پایدار نخواهد بود. پیشنهادم اینه که روزنامه بخونید. یا خوندن خبر رو محدود به خلاصه روزانه/توئیتر کنید. و مهمتر از همه وقتی زندگی اونطور که میخواهید داشته باشید خیلی اونچه که بیرون براتون اتفاق میافته با ارزش نخواهد بود. یهجورایی مثل تام بامبادیل :دی