سلام به دوستان پادپرسی
با وجود دوران کرونا و آنلاین شدن کلاس ها و آموزش ها و یکی از دغدغه های تصمیم گیران دولتی برای دانش آموزان کلاس اولی که حضوری باشه یا آنلاین واقعا چه سنی این آموزش ها مناسب است که بچه ها دسترسی همگانی به اینترنت و شبکه های اجتماعی دارند آیا مناسبه بچه 8 ساله یا 18 ساله آموزش آنلاین برخوردار باشد
حالا به نظر شما چه سنی آموزش آنلاین مفید است و اینکه آنلاین بهتر است یا آموزش حضوری
فکر نمیکنم اموزش انلاین دقیقا سن خاصی داشته باشه، اما هیچ سرچ علمی دراین موضوع هم تابه حال نداشتم.
به طور کلی فکر میکنم اموزش انلاین با کیفیت برای همه سنین میتونه موثر باشه. هرچند در بزرگسالان با توجه به تجربه شخصیم بیشتر توصیه میکنم. چون من در یک مدرسه نسبتا بزرگ سیستم اموزشی رو مدیریت میکنم و امسال در دانش اموزان مقطع ابتدایی دارم چالش هایی رو از نظر ارتباط گیری با اموزش انلای و … میبینم. اما در همین مدرسه کلاس ها رو که باهم مقایسه میکینم میبینیم چالش ها در برخی کمتر هست که اون هم به عملکرد معلم بر میگرده. برخی بسیار جذاب تر کلاس ها رو برگزار میکنن که خب ارتباط گیری دانش اموزانشون بهتر شده و برخی برعکس…
به نظر من که سن مشخصی نداره مگر اینکه ذهن کودک و نوجوان رو شرطی کرده باشیم علم و دانش و تجربه تحصیلی فقط در کلاس و مدرسه اتفاق میفته. اگر فضای مجازی و آنلاین رو هم همانقدر که کلاس رو جدی میگیره
جدی بگیرند اتفاقا فضای بسیار مناسب تری هست.
برخی از فواید کلاس آنلاین اینه؛
*امکان حضور تمام دانش آموزان حتی در صورت بیماریهای عفونی .
*هزینه کمتر و صرفه جویی در زمان
*عدم تزاحم مکانی و فکری دانش آموزان و گرفته شدن امکان بسیاری از شیطنت ها با امکاناتی که فضای مجازی داره
*امکانات وسیع تر فضای مجازی برای تدریس