برای پرسشهای مطرح شده در پادپرس ما برچسبگذاری میکنیم. این برچسبگذاریها برای من کمی خستهکننده هستند.
مثلا برای سلامتی، میتونیم علامت مار زیبای سلامت رو یا برای ورزش، یا کسب و کار، علامت مناسب آن را قرار دهیم.
وقتی موس را روی این آیکون میبریم میتونه نشون بده که این آیکون به چه معناست. مثلا علامت کسب و کار میتونه بیل و کلنگ باشه. خود این آیکونها میتونن به پرسش گذاشتهبشن.
از دید من کاربر چنین فضایی جذابتر و محیط بهتری برای فعالیت است.
برای اینکه درست متوجه منظورتون شم:
چیزی که خستهکننده هست براتون خود «کلمه» و «نوشتار» به عنوان برچسب هست؛ نه عمل برچسب گذاری. درسته؟
پیشنهاد میکنم برا اینکه تگها خلاقانهتر انتخاب شن، هر کی پیشنهادش برا ایکونی از فونتآوسام رو برای تگهای موضوعی مطرح کنه.
فونتآوسام خوبه.
ولی کمی دستمون رو بازتر بگذاریم میتونیم از آیکونهای تصویری و فونتهای دیگه هم استفاده کنیم.
مثلا ویکیپدیا خیلی ساده از عکسها استفاده میکنند.
چون عکس رو میتونیم رنگ بزنیم، چندرنگه کنیم. ولی فونتآوسام این امکان رو نداره.
موافقم که استفاده از عکس دست آدم رو باز میذاره، ولی دو تا مزیت برا ایکونهای فونتی مثل فونتآوسام میبینم: یکدستن، سرعت بالایی در لود شدن دارن.
تا الان به ایکونهای ویکیپدیا توجه نکردم. یه نمونه اسنپ شات یا لینک صفحهای با ایکون رو میذارین؟
پ.ن. البته برا اتاقها و سرسراهای پادپُرس ما هم از ایکونهای تصویری استفاده میکنیم:
به نظر من آیکونها خوبیشون اینه که فضا رو از یکدستی در میارن. انتخاب آیکونهایی که با هم هماهنگی دارن و با پادپرس هارمونی دارند هم موضوعی هست که باید روش کار بشه.
مثلا ویکیپدیا برای یکدست کردن این تگها از یک پازل پایین آیکون استفاده کرده.
مثلا نگاه کنید به دسته آیکونهای خُرد ویکیمدیا.
مثلا نشان خُرد بسکتبال:
یا نشان خُرد شیمی:
یکدستی این نشانها خودشون رو از سادگی طراحی نشان اصلی و پازل زیر نشان به دست آوردهاند که این پازل از پازل لوگوی ویکپدیا به دست آمده:
دوم اینکه الان سیستم موتور پادپرس چنین کاری رو انجام داده. ولی کمی عجیب و گمراهکننده هست.
مثل این علامت کنار تگ علوم انسانی که تصور میکنم میتونه با آیکون علوم انسانی جایگزین بشه. که معنای دسته رو خیلی سریعتر به کاربر منتقل میکنه.
تصور من این هست که الان هم سیستم به صورت خودکار به هر دسته یک رنگ اختصاص داده. ولی خوب برای عموم کاربرها که حافظه رنگی قدرتمندی ندارند (احتمالا دستهای از کاربران حافظه رنگی نیرومندی دارند) این روش نشانگذاری احتمالا زیاد کارساز نیست.
درسته سیستم به هر سرسرا[1] یک رنگ، و به هر اتاق[2] هم رنگ دیگری نسبت میده.
و اون رنگ کنار یک اتاق، در واقع نمایشدهندهی این هست که موضوع اول در کدوم سرسرا و بعد در کدوم اتاق میگنجه.
نقدتون وارده، تفکیک رنگها از هم خیلی سختتر از تفکیک چند ایکون از هم هست، مخصوصا که ایکونها به شکل مستقیم میتونن القاکنندهی یه حوزه باشن.
برا پیادهسازیش، در صورتی که پادپُرسیهای دیگهای هم علاقهمند به چنین تغییری بودن، بهتره از جامعهی کدزن و یه جاهایی گرافیستِ پادپرس کمک بگیریم. جامعهی جهانی دیسکورس بیشتر به دنبال فضاهای تکستی هستن؛ به دلیل ماهیت گفتگوهای متنی و تمایل به مینیمال نگه داشتن فضا[3].