امروز نیمه ی شعبان بود. دیشب، یه موقعیش یه سری صدای انفجار اومد. و با اولین صدای انفجار پدربزرگم از خواب پریدن و گفتن: صدای چی بود؟ چی شده؟! کجا خراب شده؟ و خلاصه با شوک از خواب پریدن.
صداها بعدش چندین و چند بار دیگه اومد، همه هم بلند و لرزاننده. در حدی که بعد هر انفجار دزدگیر بعضی ماشین های تو پارکینگ هم صداش در میومد. و البته انفجار ها کار جوونا نبود، و فکر کنم همین آتیش بازی ای هست که احتمالا روزهای عید برقراره.
آیا میشه ساختمون ها رو طوری ساخت که چنین صداهایی فقط به گوش افرادی برسه که ازش استقبال میکنن؟
و یا چه جوری ممکنه چنین موقعیتی بهبود پیدا کنه؟
برای این که صدای خر و پف کسی ازارت نده یه دستگاهی بود که امواجی تولید می کرد در جهت مخالف صدای خر و پف که اونو خنثی کنه. شاید بشه از این سیستم استفاده کرد. فقط باید هوشمند باشه که وقتی صداها از یه استانه ای بالا رفت کار کنه. وگرنه ممکنه مثلا صدای جیغ همسایه که کمک می خواد رو هم دیگه نشنوی. . مشکلاتش زیاده.
یه کار دیگه هم میشه کرد. به جای بمب ترکاندن یه مدل دیگه شادی کرد
اما در کل صداهایی مثل صداهای ماشین توی اتوبانها هم مزاحم همسایه های اتوبان هستن که الان شهرداری یه عایق هایی داره کار میذاره. نمیدونم چقدر موثره
من در مورد این دستگاه نشنیدم اگه مرجعی دارید بگید. ولی اگه همچین دستگاهی باشه میشه با ترکیبش با هوش مصنوعی، توانائی زیادی بهش داد و به اون چیزی که @lolmol میگه رسید.
این دستگاه هست که به کمک این روش کار می کنه: فرستادن یک آنتی نویز با همان دامنه ی نویز اصلی و با فاز مخالف، طوری که برهم نهی ویرانگر با نویز اصلی داشته باشه و اون رو خنثی کنه.
اصواتی که در طول روز میشنویم صدای فرهنگ شهر، محله و اطراف ماست. تا به حال به صدای ضبط شده محیط برای چندین ساعت گوش کردی؟ مثل روز روشنه فرهنگ هر منطقه ای در صدایی که به گوش میرسه.
متاسفانه مقوله آلودگی صوتی در کشور ما شوخی مسخره ای بیش نیست و کسی توجهی نمیکنه
با استاندارد سازی دیوارها با عایق صوتی و عایق کردن در و پنجره ها تا حد زیادی میشه این موضوع رو برطرف کرد اما توی خیابون چطور با آلودگی ها مقابله کنیم؟
با هندزفری با صدای تا ته زیاد