الگوریتم مناسب برای رسیدن به پیشنهاد مناسبِ کتاب برای افراد مختلف چیه؟

بعضی نکات در نقد و تکمیل راهکارهای ارائه شده به ذهنم میرسه که مطرح میکنم:

گاهی اینها گول زننده هستن، ترجیحا اگه در مرحله ی آخر انتخاب چنین اطلاعاتی بروز داده بشه بهتره. یعنی وقتی فرد تصمیمش رو گرفته و میخواد دیگه خریدش رو انجام بده.

دو کتاب رو با توجه به جوایزش و تعداد فروشش، خوندم: «صد سال تنهایی» و «بازمانده روز». و از هر دو هم پشیمونم! یعنی چیزی که دنبالش بودم رو پیدا نکردم و نفهمیدم چرا به پرفروش‌ترین تبدیل شدن.

این حس زنده بودن چیز ارزشمندی هست، اون هم تو دنیایی که داره به سمت هوش مصنوعی میره. تنها مشکلش اینه که در تعداد بالا به راحتی قابل اجرا نیست و هزینه ی اجراش بالاس.

من هم همین طور، البته نه هر دوست یا اندیشمندی.

به نظرم زمان چندان حیاتی نیست، هر چند مهمه. یعنی اون سایت کتابخونه بوکلین که بعد دو هفته پیشنهاد میداد برام عجیب بود، ولی ظاهرا کار میکنه.

تکمیل یه راهکار

خیلی حس خوبی بهم میده تصور این بازی! :heart_eyes: کاش زودتر بهمون جزئیات بیشتری از این بازی بگی.

چرا سوالایی که به نظرت مهمن و نیاز به اطلاعات بیشتر دارن رو در موضوعات لینک شده ی جدا مطرح نمیکنی تا بتونیم نقطه نظرات و گوگلینگ‌هامون رو پاش بذاریم @bahram ؟ (سوالای تیپ شخصیتی کتابخونا و کتابهای راحت تر). شاید در کنار سوالای @yousef، سوالای @najme و سوالای @Ghazaleh هم به درد این بازی بخوره:

خیلی عالی. این اطلاعات میتونه به درد @bahram بخوره، برای اون سوال «چه کتاب هایی برای شروع خوندن متن راحت‌تر و جذابیت بالاتری دارن؟»

در نهایت، نگاه علوم شناختی یا روانشناسانه @Fatemeh-law هم به نظرم برای روتوش بازی لازمه، و با بهرام موافقم که بهتره اول بازی در ساده‌ترین حالتش طراحی بشه و در ادامه قدم به قدم اتفاقات مختلف لحاظ شه (و یا حتی تو تست مشخص شه) طوری که بازی به سمتی بره که واقعا به هدف اصلیش برسه.

4 پسندیده