شما به جنس لباس و نوع پارچش از نظر سازگاری با بدن اهمیت میدین؟
نوع لباسی که می پوشیم و جنس پارچه چقدر ممکن است در سلامت پوست و بدن تاثیرگذار باشد؟
چه جنسی رو نمیتونید تحمل کنید؟ چقدر در تشخیص و انتخاب صحیح جنس مهارت دارید؟
نخ، پنبه، کتان، ابریشم، . . .
صد در صد
خیلی زیاد! برای مثال لباس هایی که کش و پلاستیک زیادی دارند، اصطکاکشون با بدن، پوست رو خشک میکنه و گاهی مانع گردش هوا و حتی تعریق مناسب پوست میشن. اتفاقی که در لباس های نخی کمتر شاهدش هستیم!
جنس گیاهی! و چیزایی که پلاستیک زیادی توشون به کار رفته!
تو تشخیصِ یه پارچه یا لباسِ عُمری (لباسی که عمر مفیدی داشته باشد و به سادگی از بین نرفته و خراب نشود !) مهارت متوسطی دارم ولی تو انتخاب جنس پارچه ای که با پوستم سازگار باشه، کاملا ماهرم.
چقدر خوب منم باید یاد بگیرم، هر موقع پارچه خریدم، خیاطان عزیز بهم گفتن این چیه خریدی؟ اصلا تو نباید تنهایی بری پارچه بخری!
من پارچه ها رو نمیشناسم ! فقط به توصیه های فروشنده اکتفا می کنم، البته سعی می کنم از فروشنده های مطمئن و امین خرید کنم. ولی خب گاهی اوقات پارچه مورد نظر پیدا نمیشه و مجبورم به هر جایی سرک بکشم، که معمولا خرید خوبی از آب درنمیاد
این که راحته هر جنس پارچه ای که می پسندی رو در بارش جستجو کن و ببین کدومش ماندگارتر و با کیفیت تره و خصوصیات تشخیصشو به یاد داشته باش
قطعا اهمیت میدم و لباسی که تهویه خوبی داشته باشه و ماندگاریش بالا باشه برام اولویته . جنس پلاستیک مخصوصادر پیراهن رو نمیتونم تحمل کنم و اصلا با جنس پشمی برای کاپشن و کاموا نمیتونم کنار بیام مگر در موارد بسیار خاص که مجبور باشم. جنس پنبه رو هم زیاد دوست ندارم . ولی اگر جنس با کیفیتی بود ممکنه امتحان کنم