اولیا و مربیان عزیز: دوست دارید بدونید هر روز تو کلاس پایه اول دبستان چه خبره؟

گزارش جلسه بیست‌و سوم کلاس اول دبستان

فارسی، نگاره ی 10
%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87%20%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA%20%D9%88%20%D8%B3%D9%88%D9%851

در این نگاره دانش آموز با مفهوم عید، سال نو، نوروز، آداب و رسوم نوروز و عیدی دادن و عیدی گرفتن، همینطور دید و بازدید آشنا می شود.
:family_man_woman_boy: در کلاس درس، هیچ یک از دانش آموزان به آداب و رسوم عید نوروز مثل دید و بازدید و یا عیدی گرفتن نتوانستند اشاره کنند.
در مناسبت های مختلف، با فرزندتان در خصوص آداب و رسوم آن صحبت کنید. در هر مناسبت مثل عیدهای مذهبی برایش هدیه ای کوچک بدهید تا بداند که این روز متفاوت از روز دیگر است.
علاوه بر این از این نگاره، بخش کردن کلمات را یاد میگیرد. هر کلمه از یک یا چند بخش تشکیل می شود. در ابتدا از آنها خواستم به لب های من نگاه کنند، با هر بار باز و بسته شدن دهان، یک بخش تلفظ میشود، پس با دقت نگاه کنید و بگویید این کلمه چند بخش است؟
سپس کلمه ی آب را تلفظ کردم، همه گفتند یک بخش.
کلمه ی بعدی بابا، با کمی مکث بین هر بخش، به راحتی پاسخ دادند 2 بخش. دانش آموزان به راحتی این موضوع را یاد میگیرند. در صورتی از دست زدن استفاده کنید که دانش آموز در این امر مشکل داشته باشد، در غیر این صورت با یک مکث کوتاه بین هر قسمت، بخش کردن را انجام می دهد.
سوال : باز و بسته شدن دهان در هر بخش را از یک استاد آموخته بودم، اما انجام نداده بودم جز کلمات ساده ای مثل آب، بابا. در کلمات دیگر دهان به طور کامل بسته نمی شود. آیا این موضوع درست است؟ :thinking:

ریاضی

%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87%20%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA%20%D9%88%20%D8%B3%D9%88%D9%852

به کوک چینه نمایش های مختلفی از اعداد را ساخته و خواستم حدس بزنند که این شکل چندتا است؟
سپس با جدا کردن چینه ها، حدس شان را آزمایش کردیم.
سپس روی تخته کلاس اشکال مختلفی چسبانده و همین سوال را پرسیدم. پس از آن به حل تمرین کتاب پرداختند.
ابتدا شکل ها را رنگ می کنند، در این حال من دور بعضی شکل ها را خط کشیده و از آنها پرسیدم چند تاست.
:family_man_woman_boy: به کمک چینه ها شکل ها و نمایش های مختلفی از اعداد را تمرین کنید.

نگارش : حل تمرین های نگاره ی 10

علوم، سالم باش، شاداب باش

%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87%20%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA%20%D9%88%20%D8%B3%D9%88%D9%853

پرسش: چطور بدن سالمی داشته باشیم؟
همه به تاثیر خوراکی های مفید و انجامندادن حرکات آسیب زا اشاره کردند، اما کسی درباره ورزش سخنی نگفت.
نمایش های مختلفی درباره ورزش های مختلف از جمله طناب زنی، وزنه برداری، کشتی، فوتبال و والیبال و… در کلاس انجام شد.
:family_man_woman_boy: شرکت در یک کلاس ورزشی به سلامت فرزندتان کمک می کند.

ورزش:
دانش آموزان در دو ستون ایستادند. مقابل هر ستون دو مانع قرار داده و توضیح دادم:" با صدای سوت، شروع به حرکت می کنید و به صورت مارپیچ از موانع عبور می کنید. در پایان آخر ستون می ایستید."
مدلی از حرکت را نمایش دادم. همه به جز دو نفر درست حر کت کردند، اما در دور دومی که بازی کردیم.
در اولین دور از بازی، بچه ها منتظر بودند تا من دستور حرکت بدهم. :thinking:

پایان گزارش روز سه‌شنبه کلاس اول دبستان

2 پسندیده