اولین غذایی که پختی چی بود؟ چرا این غذا؟ کِی بود؟ و چه کسانی خوردنش!؟ حس خودت از این آشپزی چی بود؟
اولین غذایی که پختم املت بود و یادمه که 8 سالم بود. یه چیز افتضاحی شدهبود که حتی نمیتونم توصیفش کنم بعد جالبیش اینجاست که روغنم یادم رفتهبود بریزم توش
آشپزخونمون یه بویی گرفته بود که نگم براتون
مستقیم رفت سطل آشغال…
برای یه بچه ی ۸ ساله خداییش خیلی خوب بوده! من همین الان هم املت پختن برام سخته و اگه قرار باشه غذایی بر پایه تخم مرغ بپزم، آب پزش میکنم!
فقط کاش اون موقع به ذهنتون میرسید و عکسی هم ازش میگرفتین … . درست که املته اون لحظه سیرتون نکرده بود، ولی عکسش خوراکی بود بس لذیذ برای آینده
درسته عکسش اگه بود خیلی خوب میشد:joy:
آخه یکی نبود بگه تو رو چه به املت پختن برو بشین با عروسکات بازی کن بچه:joy:
اول از همه من هر غذایی میپزم خودم از مزش لذت نمیبرم. و احساس میکنم اصلا با کیفیت و خوشمزه نیست حتی اگر همه بخورن و تعریف کنن. نمیدونم چرا
دوم اینکه اولین غذایی که پختم دمی گوجه یا پلو گوجه بود!
بد نشد…
بابا تنها کسی هست که غذا براش میپزم و اونم همیشه میخوره و هیییییچ ایرادی ازش نمیگیره. تا به حال جز بابام هیچ کس دستپخت منو تجربه نکرده!
دم پدرتون گرم چنین مردهایی تعدادشون محدوده، حداقل من زیاد ندیدم! البته از اون ور هم خوش به حالشون شده و تنها کسی هستن که دستپخت شما رو تجربه کردن. لازم شد یه مهمونی پادپرسی به صرف دمی گوجه بگیریم و این انحصار رو بشکنیم … .
ازت دعوت میکنم در پاسخ اگر میتونستی یه پادپرسی رو به شام دعوت کنی، انتخابت کی بود؟ من رو دعوت کنی!
سلام
من ۱۰ ساله بودم که اولین غذا رو پختم؛ مامان من دوست نداشت کسی وارد حریمش(آشپزخونه) بشه و اجازه آشپزی به من نمیداد؛ منم در اولین فرصتی که میدونستم مامانم مدت طولانی (۲ یا ۳ ساعت) خونه نیست رفتم و دست به کار شدم ولی از شانس بدم همون روز مادربزرگم موقع آشپزی شاهکار من اومد و دید که من سوختهام و مامانم رو دعوا کرد و در ضمن غذای شاهکارمم ته گرفت؛ همه اعضای خانواده(خواهرها و برادر و مامان وبابا) غذا رو خوردند و صرفه نظر از ته گرفتنش گفتند که خوشمزه است و من با اینکه حسابی دعوام کردند خیلی خیلی خوشحال بودم؛ از اون به بعد مامانم دیگه گاهی بهم اجازه آشپزی میداد.
منم مثل E.Rafiee از غذای خودم لذت نمیبرم.
کنجکاوی و جسارتتون قابل تحسینه من تا یادمه از آشپزی و آشپزخونه فرار میکردم! راستی حالا چی پختین؟!
اولین غذایی که پختم دمی گوجه بود
یادم نیست چی درست کردم ، یادمه احساس بدبختی میکردم و تو اولین دفعه ها دستام رو بد سوزونده بودم
حدودا ۸ساله بودم که اولین غذامو پختم ، مادرم باردار بود و چون از بوی غذا اذیت میشد من و پدرم خودمون غذا درست میکردیم و بعدا این یه عادت شد و من تقریبا هر هفته چند روز آشپزی میکردم چه دورانی که محصل بودم چه دانشجو بودم چه شاغل
الان از آشپزی لذت میبرم و جوری میزبان بودن رو دوست دارم که اکثرا دوستام رو برای صرف غذا و دیدار دعوت میکنم خونمون و ترجیحش میدم به کافه رفتن