بی شک و با افتخار @lolmol رو به یک شام ساده و دوستانه با دستپخت خودم دعوت میکنم و نهایت سعیم رو میکنم که از لحظاتی دارن لذت ببرن و ارامش داشته باشن.
هوراااا
چالش رو میپذیرم
منم میااام …
منم دوست دارم خونه یا باغ دعوت کنم مهمونامو
خوب @lolmol و @somo849 رو دعوت میکنم، چون کلی سوال دارم ازشون و لانگ تایم نو سی.
@yousef و @Ali_Shakeri رو دست دارم از نزدیک ببینم و بیشتر آشنا بشم باهاشون و همچنین دوست دارم بدونم صدای خودشون چقد شبیه اون صدایی که من تصورشو میکنم(و نوشته هاشونو تو پپ با اون صدا میخونم ).
به به. دعوتت رو میپذیرم حدس میزنم کلی غذای خوشمزه و ارگانیک + در ضمن کلی چالش هیجانزا تو این شام پادپرسی منتظرمه
دوستان عزیز منو @leila و @najme هم دعوتیم با @yousef و @lolmol مياييم
فقط نگران اضافه وزنم الان فك نكنم هيچ كدوم مون از ٦٠ كيلو بيشتر باشيم با اين همه لطفي كه شماها دارين اضافه وزن پيدا مي كنيم
زمان و مکان رو اعلام میکنم در اسرع وقت بهت، آماده باش
به به. فقط لطفا هوای هوا رو هم داشته باش که چالش در چالش نشه … .
خوبه اگر بتونن این روند یکبعدی شدن رو برعکس کنن
دلم شکست
یعنی نباید تو این 50 تا کامنت یکی هم که شده من رو دعوت کنه؟
دچار افسردگی مزمن شدم
منم اول ناراحت شدم ولی خودمو زدم به اون راه خودم خودمو چند تا دیگه رو دعوت کردم
تو این دوره زمونه اینطوری بیشتر جواب میده ظاهرا
چشوم لا غصه! ولی گفته باشم به آشپزی من نخندی چون قطعا به خوبی خودت نیست!
این بحثا مال اون وقتا بود که جوون بودیم، کرونا نبود، برو و بیایی داشتیم، یه حس و حالی داشتیم، همه چی روبراه بود، موز کیلو ۸ تومن بود و مرغ کیلو ۱۲ تومن، و خلاصه که حال و حوصله ی مهمونی و دورهمی بالا بود ننه!
اون زمانا تو هنوز متولد نشده بودی … . ولی یادش به خیر عجب دورانی بود … .
ما همیشه جوون هستیم دقیقا ۲۶ ساله
حالشم می بریم ایشالله بعد کرونا
همون شام موضوعی و رونق پادپرس در فضای مجازی هم کساد شده ! این که دیگه به کرونا ربطی نداره .
امروز اومدم فعالیت برترین کاربران یه هفته رو ببینم شاید یه کاربر جدید و پر انرژی پیدا کنم . در کمال تعجب خودم که شاید کمرنگ ترین حضورم تو پادپرس رو تجربه میکنم (شاید هفته ای یکبار یا دو بار سر بزنم ) رو اون بالا ها جز فعالان دیدم
اون یه شوخیه برای این که حالت رو خوب کنه، زیاد جدی نگیرش
پ.ن. هر کسی خودش رو بالا میبینه تا بتونه مقایسه ای داشته باشه از عملکرد خودش و بقیه.
ولی خب آره بازار گفتگوی پپ کساد شده، میگی چی کار کنیم؟ میخوای پادپرسیایی که دستپختشون خوبه، رو جریمه کنیم برا ما دو تا شام بپزن؟!
در اون مورد که ضایع شدم😁
ولی شام موضوعی رو استارت بزنید هستم
بذار یه کمی فکر کنم ببینم چطوری میشه از این تیپ موضوعا نوشت. حدس میزنم یه دلیل کسادی بازار گفتگو همین باشه که خلاقیت و شیطنت و اینا رو گذاشتیم کنار و فقط دنبال پرسش از سر نیازیم!
منظورم بیشتر خودم هست. نگاه که میکنم میبینم خیلی حوصله ی فکر در کردن نداشتم تو چند ماه اخیر … .
خب دقیقا همینه ! شایدم تنوع مطالعه در همه زمینه ها و بالتبع اون پرسش های خلاقانه ذهنی کم میشه !
البته یکی از موارد دیگه هم نگرفتن بازخورد هست مثلا فرض کنید لاله ملا میاد در طول یک ماه ده تا پرسش جذاب مطرح میکنه ولی در کل بازخوردهای خیلی کمی رو در مورد سؤالاتش می بینه بنابراین دلسرد میشه .