اگه می خوای جمع رو تشویق کنی به یه دورهمی واقعی در آینده‌ای نزدیک،

اینو در ایوان پادپرس دیدم …
مکان دور همی رو پادپرس فراهم میتونه بکنه؟

1 پسندیده

متوجه نشدم درست. چه جور دورهمی؟

مدل مکان بسته به نوع دورهمی و هدفش میتونه متفاوت بشه. بسته به هدف‌های دورهمی بله، پادپُرس میتونه با افرادی که دسترسی به فضا دارن و در هدف نقطه اشتراکی دارن، صحبت کنه (کاری که در دورهمی‌های نُوآ۰۰۳ و نُوآ۰۰۱ پیش رفت) و مکانی فراهم کنه.

مثلا یه جمع 15 تا بیست نفره در حد سه چهار ساعت(یا یک صبح تا عصر). صندلی هم باشه در اون فضا و قدری فضا که بشه چندتا بازی انجام داد. بازی ها زیاد هم حرکتی نیستن.

1 پسندیده

کنجکاو شدم. ایا یه پادپرسی میخواد یه دورهمی بذاره و بقیه پادپرسی‌ها رو به بازی دعوت کنه؟ :heart_eyes:

بله پادپرس میتونه چنین فضایی فراهم کنه.

1 پسندیده

من یه کارگاه دیالوگ رفتم و نزدیک صد ساعتی در یه جمع تقریبا سی نفره. بازی و تمرینهایی میکردیم که ده مهارت گفتگو رو در خودمون نهادینه کنیم :)))) هرچند خیلیییی سخته و من اصلا ادعا نمیکنم نهادینه شده باشه در من.
حالا باید حداقل سه ساعت و با هشت نفر یه سری از اون تمرینها رو به تنهایی اجرا کنم. برای همین این نوشته در ایوان نظرمو جلب کرد.

1 پسندیده

پیشنهاد خوبی هست برای یه جمع که برای گفتگو در فضای مجازی دور هم هستن.

منم پایه ام بیام :slight_smile:
یعنی چی هی میگه بیست کاراکترررررررررررررررررررررررررررررررررر (الان راحت شد؟)

2 پسندیده

ارتباط در دنیای اینترنت خیلی با ارتباط حضوری متفاوته و خب من به طوفان فکری و بحث و گفتگوی حضوری خیلی بیشتر علاقه دارم و هم راحت تر حرف میزنم هم راحت تر منظورم رو میرسونم :thinking:
اما واقعا واسه ۲ ۳ ساعت سخته
اگه یک روز کامل از صبح تا عصر دورهمی باشه وسط جلسات هم زمان استراحت و تنفس! و ناهار هم ساندویچ و پرتغال بدن منم میام :sweat_smile:

3 پسندیده