اینو در ایوان پادپرس دیدم …
مکان دور همی رو پادپرس فراهم میتونه بکنه؟
متوجه نشدم درست. چه جور دورهمی؟
مدل مکان بسته به نوع دورهمی و هدفش میتونه متفاوت بشه. بسته به هدفهای دورهمی بله، پادپُرس میتونه با افرادی که دسترسی به فضا دارن و در هدف نقطه اشتراکی دارن، صحبت کنه (کاری که در دورهمیهای نُوآ۰۰۳ و نُوآ۰۰۱ پیش رفت) و مکانی فراهم کنه.
مثلا یه جمع 15 تا بیست نفره در حد سه چهار ساعت(یا یک صبح تا عصر). صندلی هم باشه در اون فضا و قدری فضا که بشه چندتا بازی انجام داد. بازی ها زیاد هم حرکتی نیستن.
کنجکاو شدم. ایا یه پادپرسی میخواد یه دورهمی بذاره و بقیه پادپرسیها رو به بازی دعوت کنه؟
بله پادپرس میتونه چنین فضایی فراهم کنه.
من یه کارگاه دیالوگ رفتم و نزدیک صد ساعتی در یه جمع تقریبا سی نفره. بازی و تمرینهایی میکردیم که ده مهارت گفتگو رو در خودمون نهادینه کنیم :)))) هرچند خیلیییی سخته و من اصلا ادعا نمیکنم نهادینه شده باشه در من.
حالا باید حداقل سه ساعت و با هشت نفر یه سری از اون تمرینها رو به تنهایی اجرا کنم. برای همین این نوشته در ایوان نظرمو جلب کرد.
پیشنهاد خوبی هست برای یه جمع که برای گفتگو در فضای مجازی دور هم هستن.
منم پایه ام بیام
یعنی چی هی میگه بیست کاراکترررررررررررررررررررررررررررررررررر (الان راحت شد؟)
ارتباط در دنیای اینترنت خیلی با ارتباط حضوری متفاوته و خب من به طوفان فکری و بحث و گفتگوی حضوری خیلی بیشتر علاقه دارم و هم راحت تر حرف میزنم هم راحت تر منظورم رو میرسونم
اما واقعا واسه ۲ ۳ ساعت سخته
اگه یک روز کامل از صبح تا عصر دورهمی باشه وسط جلسات هم زمان استراحت و تنفس! و ناهار هم ساندویچ و پرتغال بدن منم میام