اگه یه روستا چی داشته‌‌باشه مهاجرت می‌کنی بهش؟

گاهی توی خیالم جرات می‌کنم به این فکر کنم که مهاجرت کنم به یه روستا. آب و هوا، طبیعت، صدای طبیعت، حرکت ملایم‌تر زندگی. همین طور با حضورت و تجربیاتت شاید بتونی به اون روستا کمک کنی که رشد کنه (هرچند شاید برعکس هم باشه).
ولی هر بار از این کار عقب میشینم. یکی از دلایلش امکاناتی هست که خانواده‌م بهش نیاز داره. مثل امکانات پزشکی.
اما برای خودم شاید مهم‌ترین نیازی که دارم، اینترنت پرسرعت باشه. معمولا روستاها برق دارن. ولی خوب گاز یه چیز باارزشه. هرچند الان کپسول‌های بسیار بزرگ گاز اومده که می‌تونه گاز یک یا چند سال رو در خودش نگه داره. البته اگر اصول صرفه‌جویی گاز رو رعایت کنیم، شاید با هزینه کمتری بشه گاز رو نگه داشت.

تو تا حالا شده به این فکر کنی که به یه روستا مهاجرت کنی؟ از حس و حالت بگو و این که روستا چه چیزی داشته‌باشه می‌تونی بهش مهاجرت کنی؟

2 پسندیده

من خودم روستانشین بودم و الان خانواده‌م روستا زندگی میکنن. درسته گاز عامل مهمیه ولی بستگی داره که کجا بخوای بری. مثلا توی مناطق گرمسیر، با کپسول و مدیریت، به راحتی میشه زندگی کرد. الان تقریبا همه‌جا دسترسی به نت وجود داره و خیلی نگرانی لازم نیست از اون نظر داشته باشی. برای مثال من همین الان با نت گوشی کار میکنم که قاعدتا فرقی نمیکنه که کجا باشی.
برای خودم، بازگشت به دلیل تفاوت سبک زندگی و وجود آشنایان بسیار سخته، ولی فکر میکنم اگه جایی بود که این مشکل رو نداشتم، شاید به طور کلی ترجیح میدادم از شهر دور باشم. شهرهای ایران اساسا معنای زیستن رو وارونه کردن، یعنی انگار فعالیت مثبتی در اونها انجام نمیشه و صرفا مصرفه و یک دیدگاه انتزاعی به زیست اجتماع!

2 پسندیده

نمیدونم از نزدیک رفتید یا نه
اما همونطور که شهر یکسری قوانین داره روستایی ها هم یکسری قوانین نانوشته و شاید سخت برای شهری ها داشته . گاز و اینترنت اگر بشه مدیریتش کرد مشکل چندانی پیش نمیاد. داروها رو هم میشه به تعداد بالا و یکی دو سال خرید .درباره راه مواصلاتی روستا هم فکر کنید که گرفتار گل و راه بندان و سختی حرکت و وسایل نقلیه نشید.
من که به شخصه طبیعت روستا رو دوست دارم و نه این که حتما مردمش هم دوست داشتنی باشن اگر قرار باشه برم یه روستایی زندگی کنم یه جایی میرم که حداقل 7/8 خانواده باسواد داشته باشن. چون همونطور که زندگی در شلوغی عصر اطلاعات که همراه اطلاعات درست و نادرست باشه سخته
بی اطلاعی کامل یا تقریبا کامل هم سخته ! در صورتی که آدم برای رشد کردن نیاز داره که افراد مطّلع محیط که در عین حال تو کوچه های تکنولوژی یا بیراهه گم نشدن در اطرافش باشن.
من فکر میکنم برای شما و بیشتر پادپرسی ها که در شهر هستیم و یکجور نرد محسوب میشیم رفتن به روستا یا موندن در شهر شلوغ هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره . در ایده آل ترین حالت برای من اینطوره که یه روستای پیشرفته در نزدیکی شهر ایجاد شه که محل تجمع نردها باشه !
رفتن به روستاهای دور یا با فرهنگ کاملا متفاوت از شهر فقط بصورت گردشگری جذابه مگرنه میتونه خسته کننده باشه.

1 پسندیده