قصد دارم دانشم رو در ساخت سایت دایرکتوری ارتقا بدم.
سایت دایرکتوری، یک جور کتاب لیست هست. شبیه کتاب اول.
مثلا ایدههای سایت دایرکتوری سایت پیجو، برای شیراز، یا سایتهای فهرست مکانهای ورزشی هست.
قبلا داشتم روی سایتی کار میکردم که کارگاههای شهرک صنعتی رو درونش وارد کنم. اما برای این کار نیاز به وسیله نقلیه بود. و کارگاهها خیلیهاشون از مالیات و غیره میترسیدن و زمان زیادی رو ازم تلف میکرد.
الان به یک ایده نیاز دارم که نیازش وجود داشتهباشه. و شرکتها دست کم از هر ۱۰تاشون که این سایت رو میشنون، علاقهمند بشن بیان توش اطلاعات کسب و کار یا خدمات خودشون رو ثبت کنن.
به نظرتون چه ایدههایی برای این کار خوب هست؟
من فکر نمیکنم لیست شرکتها برای کسی جذاب باشه، حتی اگر که درست بشه. شما چرا باید به یک شرکت نگاه کنین؟
در عوض باید روی خدمات متمرکز بشین که هم قابلیت جذب مخاطب رو داره و هم از نظر حقوقی معمولا کمتر نگرانیهای مالیاتی دارن. اطلاعات سادهای که بتونه به افراد در بررسی خدمات، مقایسه و انتخاب براساس هزینه و بقیه مسائل کمک کنه. البته نکته خدمات اینه که به شدت متغیر خواهد بود و باید آپدیت سریع داشته باشین که فرد رو دچار سردرگمی نکنه.
تصور نمیکنم موفقیت چندانی داشته باشه، الآن خود موتورهای جستوجو این امکان رو فراهم کردند، اپلیکیشنهایی مثل نشان هم مشغول جمعآوری دادهها و عکسبرداری و تحلیل عکس و غیره شدند، که با اون سطح از بهرهوری شانسی برای بقیه نمیمونه، مخصوصاً اینکه از لحاظ مالی تأمیناند.
درباره دادهها؛ اگر اشتباه نکنم، خود وزارت صمت اطلاعات مربوط به مجوزها و کارگاهها رو تحت EXCEL منتشر کرده.