اینجا مدرسهی ماست و من معلم کلاس اول این مدرسه هستم.
بریم داخل مدرسه رو هم ببینیم
شما با دیدن عکسها به چه چیزی فکر میکردید؟
اینجا مدرسهی ماست و من معلم کلاس اول این مدرسه هستم.
بریم داخل مدرسه رو هم ببینیم
شما با دیدن عکسها به چه چیزی فکر میکردید؟
به این فکر کردم که چرا مسائل سیاسی و ایدئولوژیک باید در این سنین آموزش داده شه . البته از جهتی هم خوشحال شدم که بچه ها هنوزم روزنامه دیواری درست میکنن
واقعا جای مهارت های رفتاری ،ورزشی ،بهداشتی و درسی به اسم اخلاق انسانی رو خالی میبینم . یه خسته نباشید هم به شما میگم که با وجود صندلی های خالی سر کلاس حاضرید
به همه ی چیزهایی که گفته شد فکر می کردم البته در این حین بوی مدرسه با مشامم بازی می کرد (منظورم استعاری نیست، واقعا مدرسه برای من بوی خاصی داشت!)
به علاوه دلتنگ دبیرستانم نیز شدم (اصلا دلم برای دبستان و راهنمایی تنگ نمی شود!!)
واااااااااااااای چقدر قشنگ بود دلم خواست منم محل کارم رو نشون بدم
عالیه
دست به کار شو
اینجا شرکت منه
شرکت ما فعال تو زمینه دارو سازی و پخش دارو هستش
میریم اتاق بازرگانی که همیشه ازش صدای بحث های فوتبالی میاد بیرون البته این روزا فقط یک نفر توش میشینه
اتاق حسابداری
اینجا مدرسه ماست بعد مدتها امروز رفتم و همکارا و بعضی بچهها بودند برای آزمون پایان سال.
حیاط رو ببینید از بس پا نخورده چه شکلی شده
کاش قبل تمام شدن خطر کرونا و باز شدن دوباره مدرسهمون زیباسازی بشه
و اینکه کولرها که اغلب دور و برشون بازه و کلی از خنکی رو به بیرون از کلاس یا نقاط خاصی از کلاس میدن بهینهسازی بشن
و خوبه که همه کلاسا، کیس و پرده دارن
چرا بعد از این همه سال مدرسه ها هنوز همون شکلیه؟؟؟
از برنامه تمرینات کششی و آینه در سالن خوشم اومد . بازم جای خلاقیت دارن مثلا آموزش بازی با تصاویر
ایدیولوژی نحوه اموزشو شکل میده ! حرف اینکه ایدیولوژی نباید به بچه اموزش بشه بیمعنیه همه جا ایدیولوژی رو به بچه القا میکنن !! و البته که تابلو های پرورشی رو هیچ کس نمیخونه
ولی با تغییر نظام اموزشی و بهینه کردنش موافقم !
ولی اگه کتابخونه رو نشون بدم دیگه زنده نیستم