من نهایت کاری از دستم بر میاد اینه که برای فنجون های خالی رو میزم علاوه بر عینک سیبیل هم بزارم
دیگه کل امیدم شما هستی @moalem
من نهایت کاری از دستم بر میاد اینه که برای فنجون های خالی رو میزم علاوه بر عینک سیبیل هم بزارم
دیگه کل امیدم شما هستی @moalem
اگر ایده فنجون و جاعینکی برای خودت باشه من به خلاقیتت نمره ۲۰ میدم
خیلی خوب بچهها رقابت رو انجام بدین، تیم ما در مرحله فینال وارد میشه
باحاله ولی آخر شدیم فعلا
راستش یدفعه به ذهنم اومد بچه ها اومدن پیشم گفتن بیا بازی منم دیدم جعبه کیک چقدر برای کاردستی مناسبه خلاصه سه چهار تا تاج براشون درست کردم که این اولیش بود .
سوپر من دوباره ستاره شدی از نوع سهیلش، کجایی پس؟؟؟
سربازیت تموم شد؟
قدیما بعضیا تو دوران سرابازیشون چهها که نمیساختن! سپیده هم که نیومد! اگه هم بیاد باید یه هم تیمی پیدا کنه، قانون چی میگه میشه ما سه تا باشیم؟
@moalem
بحنبین بچهها:
اگر سهیل همچنان تا آخر به غیبت خودش ادامه بده، گروه سه نفره مجازه
هیچ نگران نباشین که حدس میزنم اگه دست ساز اصلیتون رو رونمایی کنین برنده ماییم و بس!!!
من از مسئول مسابقات خواهش میکنم آیین نامه انضباطی رو یه بار دیگه واسه همه نمایش بده. این دست سازه بیشتر از این که قدرتش رو از دست گرفته باشه از نیروی فوت استفاده میکنه. اگه قوانین اجازه استفاده از قدرت درون رو میدن که ما هم بدونیم.
من پیشنهاد میدم از این تیم 3 امتیاز کم بشه و از دو فرصت نقل و انتقالات هم محروم بشن. بازم کمیته انضباطی هر تصمیمی بگیره، ما تبعیت میکنیم.
فعلا بزار ببینیم تیمهای دیگه چکار میکنن فعلا که فقط دارن امتیاز منفی میگیرن
یه هواپیما هم درس کردم ولی مثل بویینگ نقص فنی داشت فعلا باید ببینم چرا پرواز نمیکنه!!
براساس قانون اگر طرح ت ارائه ندی کلا حذف میشیم
کدوم قانون؟
من یه فیلم آماده کردم… این صد گیگ هدیه سرعتش پایینه. قبول نیست بالا نمیاره
می بینم که تیم ها کم آوردن، و رفتن تو فاز «تخریب تیم حریف»، دقیقا هم دست گذاشتن روی تیمی که شانس برنده شدنش از همه بالاتره
@somo849
اهان اون میگه امتیاز صفر میشه نه اینکه حذف میشیم
بزار اعلام کنیم که برنده شدیم و هر نتیجهای غیر از برد ما به معنی تقلبه و هوادارها رو میریزیم توی پادپُرس
ای گروههای جامانده
ما به یک جوجه طلام راضی میشیم …
آفرین عالی عالی …
خوب دیگه فکر کنم تیم ما اول شد . به همه دوستانی که شرکت کردن تو بازی خسته نباشید میگم .
راستی . هفته پیش یه اسکجوال طراحی کردم برای تقویم های فارسی همون google calendar خودمونه که برای استفاده های شخصی فارسی سازیش کردم . نمیدونم دست سازه به حساب میاد یا نه .