این روزها فشار و اضطراب بالاست. برای اینکه کمی حالمون خوب شه، انجام کار یدی و به کارگیری دستها خیلی موثره و میتونه از فشار تنشها کم کنه.
حالا میتونیم با هم شروع کنیم. بسازیم و از دستسازههامون عکس بگیریم و به اشتراک بزاریم:
اریگامی
عروسک
و هر چیزی که با دست و فقط توسط شما ساخته شده باشه [تنها محدودیت بازی، خلاقیت ذهن شما خواهد بود … ].
روش بازی
بازی در قالب گروههای دونفری خواهد بود. پس ابتدا یک همگروهی انتخاب میکنید،
سپس شما و همگروهیتان به یک یا دو دستسازهی خفن فکر میکنید،
هر کدام دستسازهتان را به اشتراک میگذارید.
امتیاز هر دستسازه تعداد لایکهایی است که عکس آن دستسازه میگیرد. لایک سایر پاسخها در امتیاز بازی تاثیر نخواهد داشت!
امتیاز هر گروه معادل حاصلضرب امتیاز دستسازههای اعضای آن گروه است. پس اگر شما یا همگروهیتان دستسازهتان را منتشر نکنید امتیاز گروه صفر میشود.
به گروه برتر یک جایزهی باحال میدهیم:
جایزهاش اینه اجازه داره برای تمام شرکتکننده ها یکی یه دونه بفرسته
خب من اعلام کنم @Naser_Eslami همگروهی من!
پیش به سوی دستسازههای خفن …
والاّ با وجود تیم قدر مُبالا، پیشنهاد نمیکنم کسی وارد بازی بشه. تو این اوضاع کروناییده، حس سرخوردگی هم به حسهاشون اضافه میشه طفلی سایر شرکت کننده های احتمالی
عزیزم انگار اونچه که شما لازم دارین تلسکوپه. شدت بزرگیمونه و سطح اختلاف…مونده به ما برسین
خب تو پرانتز درگوشی با شرکت کنندههای احتمالی…
(گویا همگروهی من خیلی وقته به پادپرس سر نزده و من خبر نداشتم. الان که چک کردم دیدم تیرم به سنگ خورده. حالا هر کی مایله با من همگروه بشه من حاضرم یه مصاحبه اولیه ازش بگیرم ببینم چند مرده حلاجه. جایزهام هر چی بود نصف، نصفِ نصف. با اون یه خده دیگم خودم میدونم چکار کنم با من تماس بگیرید. @moalem قربان شما. معلم)
از اونجایی که دوست دارم بیشتر انتخاب کنم تا انتخاب بشم اعلام آمادگی میکنم .
یه رزومه مختصر از خودم بدم .
بلدم با نوخود لوبیا رو مقوا آدمک درست کنم .
میتونم موشک و قایق با کاغذ بسازم .
ادم برفی هم بلدم بسازم ( البته به شرطی که شما یه تپه برف با یه هویج بالا سرش رو آدم برفی در نظر بگیرید )
از همه مهم تر بچه بودم چند باری هم تو باغچه با خاک اوتوبان درست کردم که ماشینای اسباب بازیم از توش رد بشن .
یه ویژگی خیلی مهم دیگه ای هم که دارم اینه که اصلا آدم طمع کاری نیستم و به شدت اهل تیم ورک هستم . فقط راجع به جایزه 50 50 کمه به نظرم . 70 - 30 چطوره ؟ 70 درصد من 30 درصد شما
منم از بهترین بازیکن و مبدع اریگامی به سبک ایرانی-اسلامی-عرفانی-فضایی-… دعوت میکنم با هم فاتح این سوپرلیگ هیجان انگیز بشیم. @leila میکروفون دست شما، ضمن اینکه برای سایر دوستان کُری میخونی، لطف کن از برنامه هامون واسه اعزام به مسابقات جهانی بگو.