وقتشه بازی کنیم: با دیدن این کلمات هر چی به ذهنت میرسه رو بگو؛ می تونه یک کلمه، یک جمله، یک داستان و یا یک خاطره باشه:
- پادپرس
- خوابگاه
- تلگرام
پ.ن: می تونی یک کلمه به این کلمات اضافه کنی و دوستانت را به این بازی دعوت کنی. اینجوری هیجان انگیزتره
وقتشه بازی کنیم: با دیدن این کلمات هر چی به ذهنت میرسه رو بگو؛ می تونه یک کلمه، یک جمله، یک داستان و یا یک خاطره باشه:
پ.ن: می تونی یک کلمه به این کلمات اضافه کنی و دوستانت را به این بازی دعوت کنی. اینجوری هیجان انگیزتره
1.پادپرس هم اندیشان، فکر کردن
2.خوابگاه همدلان، سفر
3.تلگرام حرف اضافه
پادپرس، (درس خونده ها). خوابگاه،( موکب صاحب الزمان ).تلگرام، ( اعصاب خوردی)
پادپرس: سروکله زدن با بچههای برتر
خوابگاه: ذهن آزاد، جمع دوستای باحال
تلگرام: درک نمیکنم آدمها دنبال چی میگردن توش
پادپرس: راه نجات
خوابگاه: حکم و pes
تلگرام: بهترین بستر آزاد رسانه
اول که باید به این انتخاب واژگان توسط لیلا تبریک گفت
آخه من چی ادامه اینا بیارم خدا رو و بنده هاش رو خوش بیاد؟!
پادپرس همهش عشقه
خوابگاه عارف حدیثه
تلگرام سهند کیه؟
باید از @moalem بپرسیم، حرف ربط هم قبوله تو بازی، که نفر بعدی که میاد بتونه جمله اول و آخرو که تقریباً بستیشون ادامه بده، البته بدون حرف ربطم میشه.
حالا کیو دعوت میکنی؟
بله بله. من از تمام ابتکارات و خلاقیت ها استقبال می کنم.
اما اینکه کیو دعوت می کنم
من مربی خوبم را به این بازی دعوت می کنم @sepinoud.keshaavarz و یک کلمه به کلمات بالا اضافه می کنم:
4. @lolmol
البته @najme هم باید یکیو دعوت کنه
خوبه ما تو مرحله قبل بودیم بازیمون، سه کلمه ای بود، بازی، بازی، با دم شیرم بازی
راس میگی خیلی بازی خطرناکی بود. حتی من با همه سرپارشالیتم از این جراتها ندارم. فکر کنم دیگه @moalem در بین ما نباشه
میگم چرا از وقتی این کامنت و گذاشتم قندم افتاده… انگار که بی اجازه وارد غار اصحاب کهف شدم، چه انرژی ای داره…
خوشا آنان که الله یارشان بی … خدا به دادم برسه!
نترسین نترسین شما همه با هم هستین (اونایی که قراره چهارتایی بازی کنن، با معلم با دم شیر)
یار دبستانی منو بخونید برید جلو.
پادپرس: لاله! و اسمایلی میمون شرمنده که من فرستادم!! و دانشگاه که منتظرم تموم شه سه روز دیگه.
خوابگاه: جاروبرقی عجیب خوابگاه که هرموقع میرم باهاش اتاق بچهها رو تمیز میکنم. در یخچالشون که جلوی اسم کسایی که ظرف شستن تیک خورده. آشپزی.
تلگرام: فیلتر شکن، لحن آدما رو نمیفهمم توش و لجم درمیاد. جمعیتش زیاده!
لاله: عینک ، ورزش، سنگاپور، لبخنداش!: ) چایی هم نمیدونم چرا میاد تو ذهنم!: ))
تابستون رو هم اضافه میکنم. و خودم باهاش یاد دوچرخه، آسفالت داغ، بستنی، سایهی درخت که بیرمق حرکت میکنه، عصرهای شلوغ، بچگیام میفتم.
امیدوارم بیاد، وقت داره، ازونور دنیا؟
یک کلمه اضافه کن مونا خانوم
نینی …
عجیب
بدبو
برند
1.پادپرس: لاله
2.خوابگاه: اشپزیای نصف شب😍
3.تلگرام: فیلتر شکن
4.لاله: ورزش، پشتکار، انرژی، منطق، دقیق