معلومه بچه گونه و غیر حرفه ایه ولی این دلیل نمیشه الکساندر مک کوئین بعدی نباشی ، من خودم کارهای اولم و دارم ، بعضی وقت ها می بینمشون و می خندم از بس ساده و پیش پا افتاده بودند.
عکس تمام اینار و نگه دار و پیشرفت خودت و ثبت کن بعدا بهشون می خندی و لذت می بری.
نمیدونم شاید بخندن. البته آدمها توی این دوره زمونه به هر چیزی به بهونههای مختلف گیر میدن! میتونین خنده اونها رو بزارین به پای حسادت چون خودشون هیچ چیز جالبی نساختن یا ندارن ممکنه سعی کنن این کار جالب رو هم دس بندازن!
چقدر کارهای جالب اینجا هست ولی خیلی شلوغه. چرا فکری واسه این کارها نمیشه؟
@111100 چه خوب گلها رو با دکمه در آوردی طرحای جالبی هم زدی . فقط قسمت بالای کیف که دکمه های بزرگ گذاشتی میشد یه طرح بزنی با اون سه تا جور در بیاد. حالا چرا ناشناس اومدی
پارسال این کیفو با همین 3 تا دکمه و بوته جقه تزیین کرده بودم بعد چند روز پیش به سرم زد و بدون برنامه این طرحا رو بهش اضافه کردم برای همین اجزاش باهم تناسب ندارن یعنی بهم نمیان. میخواستم اون 3 تا دکمه رو با 3 تا نخ بهم وصل کنم که شبیه 3 تا بادکنک بشن.
الان منو تو خیابون ببینن فک میکنن بچه 5 سالم
اگه اینو تو خیابون رو دوش یکی ببینید چه فکری میکنید؟
آخی یه تعریف ممنون. میدونم شبیه کاردستی مبتدیه ولی خودم دوسش دارم.
ناشناس اومدم که اگه نظر بد گرفتم آبروم نره
حسادت؟!!! بله بله یکم خودمو تحویل بگیرم
نورمال به بالا یعنی میگم چه خوب ، سلیقه داشته طرف.
ممنون از تعریفتون
نورمال رو به بالا ولی غیر حرفه ای و بچگونه یکم متناقض نیستن؟
نه اگر دقت کنی من اسم الکساندر مک کوئین و اوردم ، این یعنی از نظر یک کار حرفه ای بهش نگاه کردم یعنی سخت گیرانه.
شما گفتی تو خیابون ببینی ، خب اینجا سطح کار میشه عموم جامعه.
ممنون بله الان متوجه شدم
ایوان برای همین کارهاست. در کنار گپ و گفت، کارهایی که به نظر جدی نیستن ولی در واقع ممکنه عمیق و ماندگار باشن. جای گپ، جای حرف جدی و … رو رعایت کنین نه فقط دستگیر نمیشین که نشون دهنده سطح بالای هوش و فرهنگ پادپُرسیه!
یوسف چی بود این حرف؟ بیا توضیح بده که ما خلاقیم شکوفاییم ولی حسادت چرا
تنبیه لغتی میکنی رئیس؟!!
نکنه شما به کیف من خندیدید؟ گفتن اونایی که خندیدن حسادت میکنن نه اونایی که مثل شما خلاقند
نه خوشم اومده بود اتفاقا جالب بود
ما اینجا با هم هستیم و فکرامون رو با هم به اشتراک میزاریم.
نفهمیدم منظورت رو ولی منظور من این بود اگر کسی بیرون رفتنی مسخره میکنه شاید از حسادت باشه!
من؟ تنبیه؟ اون هم لُغتی؟ تنبیه بیشتر نرم هست! یعنی خیلی آروم اکانت ناپدید میشه!!
آها از اون لحاظ
تنبیه های سختی دارید خوبه خبر نداشتم